5x Pompeii van Robert Harris

pompei lrHet is een hete, broeierige week aan het eind van augustus in 79 na Christus. De beste plaats om aan de hitte te ontsnappen is de prachtige baai van Napels. Langs de kust vertoeven de rijken in hun pompeuze villa’s in de badplaatsen Baiae, Herculaneum en de meest decadente: Pompeï. Maar er zijn onheilspellende waarschuwingen die niet genegeerd kunnen worden. Bronnen en rivieren drogen op, mensen verdwijnen, en het grootste aquaduct ter wereld, het enorme Aqua Augusta, stroomt ineens niet meer. Robert Harris vertelt op de van hem zo geroemde wijze het verhaal van een decadente wereld aan de vooravond van de totale vernietiging. Pompeii, Robert Harris
(€ 29,50 De Bezige Bij).

De Smaak van Italië geeft 5 exemplaren weg van het boek Pompeii! Vul het onderstaande Mail&Win-formulier o.v.v ‘Pompeii‘ in en maak kans!

 

10x De charme van Napels en Campania van Esther van Veen

Cover_Napels3 LRIn editie 2 van De Smaak van Italië lees je alles over het prachtige visserseiland van Procida. Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog meer te weten komen over de omringende eilanden en het vasteland van Campanië? Dan helpt Esther van Veen in haar boek De charme van Napels en Campania je graag op weg. Ontdek de mooiste plekken aan de hand van boeiende verhalen, smakelijke recepten, verrassende anekdotes en bijzondere adresjes.

Namens Edicola Publishing (edicola.nl) mogen wij 10 exemplaren verloten! Vul het onderstaande Mail&Win-formulier in o.v.v van ‘Napels‘ en maak kans!

Over de uitslag van deze acties kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht.

 

Mail & Win-formulier

 

                                                                  En like ons op Facebook! 

facebook-like-icon