Over de uitslag van deze acties kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Editie 2

 

Annalisa-Scarrone-586x536Album Annalisa
Na haar deelname aan het tv-programma Amici en het songfestival van San Remo is Annalisa een grote ster in Italië. Speciaal voor De Smaak van Italië signeerde Annalisa 5 exemplaren van haar album Mentre tutto cambia. Wij mogen ze weggeven! Vul het onderstaande formulier onder vermelding van ‘Annalisa’ en maak kans!

 

 

pompeii_41763Pompeii 3D
Wil jij deze spectaculaire actiefilm vol special effects bewonderen in 3D? Vul dan gauw het onderstaande Mail&Win-formulier in onder vermelding van ‘Pompeii’ en maak kans op 2 gratis bioscoopkaartjes!

 

 

 

viva la liberta poster vierkantViva la Libertà
Wij mogen 3×2 kaarten weggeven voor deze hilarische film over de Italiaanse politiek en persoonsverwisseling. Wil jij deze film met een fantastische Toni Servillo niet missen? Vul dan voor 16 april onderstaand formulier in met het onderwerp ‘Libertà’ en maak kans op gratis bioscoopkaarten.

 

 

vivaitaliaViva Italia
Op zondag 8 juni vindt het auto-event Viva Italia plaats. Tijdens dit evenement kun je in een bolide meerijden op het circuit of een ritje maken op de openbare weg in een Ferrari. Op het Piazza Lamborghini, de Via Maseratie en de Strada Ferrari staan de meest exclusieve auto’s uitgestald.

Wil jij op pinksterzondag naar Assen afrijden om een scala aan Italiaanse auto’s te bewonderen? Vul dan het onderstaande formulier met het onderwerp ‘Viva Italia’ en maak kans op vrijkaarten!

 

 

Mail & Win-formulier

 

                                                                  En like ons op Facebook! 

facebook-like-icon