Over de uitslag van deze acties kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Editie 2

 

Annalisa-Scarrone-586x536Album Annalisa
Na haar deelname aan het tv-programma Amici en het songfestival van San Remo is Annalisa een grote ster in Italië. Speciaal voor De Smaak van Italië signeerde Annalisa 5 exemplaren van haar album Mentre tutto cambia. Wij mogen ze weggeven! Vul het onderstaande formulier onder vermelding van ‘Annalisa’ en maak kans!

 

 

pompeii_41763Pompeii 3D
Wil jij deze spectaculaire actiefilm vol special effects bewonderen in 3D? Vul dan gauw het onderstaande Mail&Win-formulier in onder vermelding van ‘Pompeii’ en maak kans op 2 gratis bioscoopkaartjes!

 

 

 

6374_1_LRPremièrekaarten voor de film Anni Felici
Guido is een narcistische kunstenaar, die in zijn atelier gezelschap krijgt van een aantal erg knappe vrouwen. Dat wekt de jaloezie en woede op bij zijn vrouw Serena. Dankzij de hulp van een galeriehoudster, krijgt hij een grote opdracht voor een tentoonstelling in Milaan. Die loopt op rampzalige wijze mis en vervolgens beschuldigt een lokale kunstcriticus Guido ervan een gebrek aan passie te hebben. Dan besluit zijn vrouw om de kinderen mee te nemen naar een feministische retraite in Frankrijk.

De Smaak mag 5×2 kaarten weggeven voor de première (30 april in Amsterdam) van deze bijzondere film. Vul onderstaand Mail&Win-formulier onder vermelding van ‘Anni Felici’ en maak kans!

vivaitaliaViva Italia
Op zondag 8 juni vindt het auto-event Viva Italia plaats. Tijdens dit evenement kun je in een bolide meerijden op het circuit of een ritje maken op de openbare weg in een Ferrari. Op het Piazza Lamborghini, de Via Maseratie en de Strada Ferrari staan de meest exclusieve auto’s uitgestald.

Wil jij op pinksterzondag naar Assen afrijden om een scala aan Italiaanse auto’s te bewonderen? Vul dan het onderstaande formulier met het onderwerp ‘Viva Italia’ en maak kans op vrijkaarten!

 

 

Mail & Win-formulier

 

                                                                  En like ons op Facebook! 

facebook-like-icon