Over de uitslag van deze acties kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Editie 5

1382033_420776831357406_2112065551_n
Alba Rosa Viva!
Speciaal voor Smaaklezers stelt het festival Alba Rosa Viva! vrijkaarten ter beschikking voor de liedrecital van Laetitia Gerards (sopraan) en Maria Fiselier (mezzosopraan), op de vleugel begeleid door Reinild Mees. Wil je kans maken? Vul onderstaand formulier in met als onderwerp ‘Alba Rosa

*Deze actie loopt t/m 20 september.

 

Trip-to-Italy
The Trip to Italy
In The Trip to Italy worden Rob en Steve door de Engelse krant The Observer gevraagd om een aantal restaurants in Italië te recenseren. Voor beiden is deze opdracht zeer welkom: Rob worstelt met een uitgeblust huwelijk en kan wel wat avontuur gebruiken. Steve leidt juist een hectisch bestaan in Los Angeles en kan met deze reis even aan de drukte ontsnappen. Benieuwd naar deze film? De Smaak van Italië geeft 5×2 kaarten weg. Vul onderstaand formulier in met als onderwerp ‘The Trip‘ en maak kans!*Deze actie loopt t/m 25 september.
Print
Affordable Art Fair
Namens Galerie Ter Beek morgen we kaarten weggeven voor de Affordable Art Fair (30 oktober tot 2 november). Dit is dé kunstbeurs voor betaalbare, hedendaagse kunst. Je vindt er alles wat je moet weten over het kopen van je eerste kunstwerk, het ophangen van een werk in je eigen huis en je kunt je kennis over kunstgeschiedenis opfrissen. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in met als onderwerp ‘Art Fair‘ en maak kans op kaarten!

Mail & Win-formulier

 

                                                                  En like ons op Facebook! 

facebook-like-icon