Andiamo! Weer genieten van Italië in de nieuwe editie van Smaak
Terug naar overzicht

Andiamo! Weer genieten van Italië in het nieuwe magazine

Hopelijk kunnen we later dit jaar weer naar ons geliefde Italië. We hebben alvast veel vakantie-inspiratie voor je verzameld in het nieuwe magazine. Plus: een uitgebreid dossier met alles wat je wilt weten over een tweede huis in Italië!

Blader door het magazine

Thuis in Italië: alles wat je wilt weten over een tweede huis

In een uitgebreide reportage delen makelaars en ervaringsdeskundigen hun tips en tricks over de aanschaf van een tweede huis in Italië. En we hebben woningaanbod voor je verzameld.

Grand Tour Napels

Napels weer helemaal hip en happening. Wij verzamelden de leukste nieuwe adresjes van de stad, in de voetsporen van Elena Ferrante.

Riviera delle Palme

We toeren langs de zonnige kust in Ligurië. De Palmenriviera, die deel uitmaakt van de Riviera di Ponente, is een heerlijke vakantiestreek. Goed te bereiken met de auto bovendien.

Slow Travel op eiland Giglio

Drie dorpjes. Meer is er niet op het ruige en onaangetaste Toscaanse Isola del Giglio. Slow travel in zijn puurste vorm. En daarmee is een vakantie waarin je écht uitrust verzekerd.

De lekkerste recepten

De eerste maanden van het jaar zijn een ideale tijd voor comfort food van het fornuis en uit de oven. En we hebben zin in lekkere toetjes zoals deze cannoli.

Plus…

columns van Jarl van der Ploeg en Onno Kleyn, gezond recept van de zussen Jansen, de leukste smaakmakers, wijntips, reisaanbiedingen en nog veel meer! 

Bestel jouw exemplaar

  • Bestel jouw exemplaar boordevol adressen en tips in onze webshop via de button hieronder:

Naar de webshop

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN

Fotografie: Sofie Delauw, Living Inside