Bereik 150.000 Italiëliefhebbers op zoek naar een fijn adres
Terug naar overzicht

Bereik 150.000 Italiëliefhebbers op zoek naar een fijn adres

Italië is back on track. 150.000 Italiëliefhebbers willen weten waar ze welkom zijn! Wij helpen hen om u te vinden.

Groot verlangen naar vakantie, juist nu
Uit onze enquête blijkt dat 75% van de Italiëliefhebbers graag dit jaar op vakantie wil als het kan. Voor velen is het echter niet helemaal duidelijk welke accommodaties beschikbaar zijn en of die voldoen aan de hygiënische vereisten.

Bereik 150.000 Italiëliefhebbers
Graag helpen wij om ook uw accommodatie opvallend onder de aandacht te brengen van deze 150.000 enthousiaste liefhebbers, tegen een voor deze bijzondere tijd aangepast en zeer scherp tarief.

Extra gemak en voordeel: u heeft geen advertentiemateriaal nodig
Promoot uw accommodatie duidelijk en opvallend op onze vakantie promopagina in magazine De Smaak van Italië. Dit is een pagina met opvallende promo’s en aankondigingen volgens een heldere lay out. Extra voordeel: u bespaart op advertentiemateriaal. Wij maken de uiting en dat scheelt u kosten en tijd.

Plaatsing in het magazine + online + gratis opmaak: slechts € 195 (ex. BTW)

Zo werkt het
Lever uw mooiste foto + uw contactgegevens (ca. 20 woorden) aan. Dan maken en plaatsen wij uw promo in zowel de zomereditie van De Smaak van Italië als op de Bestemmingenpagina op onze website. Heeft u interesse, neem contact op met Olav Hesselmans: o.hesselmans@dsvmedia.nl of bel 020-3208087.

Voorbeeld
Hieronder ziet u hoe zo’n advertentie eruit zou kunnen zien op de vakantie promopagina.