Bestel de beste wijnen uit De Marken mét korting - De Smaak van Italië
Terug naar overzicht

Bestel de beste wijnen uit De Marken mét korting

Maak nu extra voordelig kennis met schitterende wijnen uit De Marken, geselecteerd door Fattoria.nl, de specialist op het gebied van Italiaanse wijnen. Smaaklezers ontvangen 10% korting op een proefdoos met zes hooggewaardeerde rode wijnen uit De Marken.

De wijnen zijn afkomstig uit verschillende delen van de regio maar hebben een gemene deler: ze hebben schitterende scores van de befaamde wijnjournalisten. Clement van Dijk, oprichter van fattoria.nl, bezoekt voor ons alle regio’s van Italië om de allerbeste wijnen te selecteren.

Je ontvangt 6x een heerlijke fles rood:

Donker robijnrode wijn met grantaatrode glinsteringen. In de neus intense aroma’s van rood rijp fruit, wilde aardbei, kruiden, zoethout, balsamico en rabarber. In de mond is de wijn vol, droog, warm, maar ook heerlijk fris, intens rood rijp fruit, en een heerlijke lang aanhoudende afdronk met zachte tannines.
De wijn is een blend van 55% Montepulciano druiven en 45% Sangiovese druiven. Het eerste oogstjaar van de druiven uit de San Basso wijngaard was 1969. De bodemgesteldheid van de wijngaard is kleiachtig met een zuidwestelijke blootstelling en hoogte, van 250 tot 300 m boven zeeniveau. Begin oktober wordt gestart met het handmatig oogsten van de druiven. Na een zachte persing vindt de vergisting plaats in grote stalen vaten bij een gecontroleerde temperatuur van maximaal 28 °C. De verdere rijping van de wijn geschiedt in 40- en 50 hl Slavonisch eiken vaten voor een periode van 12 maanden. Hierna wordt de wijn gebotteld en blijft zij, voor verdere ontwikkeling, nog minimaal 4 maanden op de fles in de kelders van het domein.

Bestellen zonder zorgen doe je zo:
Ga naar fattoria.nl en vul de kortingscode SMAAK1904 in. De korting wordt direct verrekend en is geldig tot 7 januari, of zo lang de voorraad strekt. De wijnen worden gratis thuisbezorgd. De korting wordt direct verrekend en is geldig tot 1 juli 2019, of zo lang de voorraad strekt. Voor alle wijnen geldt een retourgarantie.

Aanbieding
De normale prijs van dit wijnpakket is €77,70. Lezers van De Smaak van Italië betalen slechts € 69,93. Een voordeel van € 8. De wijnen worden gratis thuisbezorgd!

8 redenen waarom je bestelling in goede handen is:
√ KLANTEN WAARDEREN FATTORIA.NL MET EEN 9,3
√ 180 dagen retourgarantie
√ De bestelling wordt op werkdagen verwerkt tot 22.00 uur;
√ Wijnen zijn ook per fles te bestellen;
√ De beste selectie Italiaanse wijnen;
√ Je kiest zelf de dag van bezorging;
√ Niet thuis? Laat de wijn afleveren bij één van de 2.500 afhaalpunten van PostNL
√ Je verdient extra korting met onze spaarpunten

LEES OOK:

De beste berichten van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!