Terug naar overzicht

La Colomba – hét Italiaanse paasgeschenk

Profiteer van € 10,- korting bij aankoop van minimaal 2 colomba!

In heel Italië zie je rond Pasen de mensen lopen met fraai verpakte Colomba in vele formaten. Italianen geven dat met de Paasdagen graag aan elkaar cadeau, vaak samen met een fles Moscato d’Asti.

Wat is een Colomba?
De Colomba is een zoete cake, net als de panettone met kerst, maar dan in de vorm van een duif, het symbool van de vrede. Volgens een oude Italiaanse legende hebben we de Colomba te danken aan een sombere koning en twaalf lieflijke maagden. Na het innemen van de stad Pavia eiste de koning van de Longobarden dat hem twaalf maagden gezonden werden. Al snel werd duidelijk wat hen te wachten stond en was er één grote klaagzang in het paleis te horen. Lees de volledige legende op panettone-shop.nl

Paasaanbieding
Panettone-shop levert kwalitatief hoogstaande colomba direct uit Italië. Er zijn diverse smaakcombinaties leverbaar (bijvoorbeeld met chocolade, met kersen of klassiek).

Aanbieding: ontvang nu éénmalig € 10,- korting op je bestelling van minimaal 2 Colomba bij panettone-shop.nl en vul bij couponcode ‘smaak’ in. De code is maximaal 1 keer te gebruiken per klant.