Culinaire workshops: schrijf je in voor een een wijn- of kookworkshop!
Terug naar overzicht
Foodhal Fico

Schrijf je in voor een van onze culinaire workshops!

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! De komende tijd gaan we verschillende culinaire workshops organiseren waar iedere keer een andere regio of een ander product centraal staat. We trappen af met een Kookworkshop Sardinië op zaterdag 23 september en een Wijnworkshop Sicilië van 25 t/m 27 augustus.

Kookworkshop Sardinië

Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole) maak je een typisch Sardijns menu bestaande uit een primo, een bijgerecht en een dessert. De gerechten worden begeleid met verschillende wijnen. Bovendien zal een Sardinië-expert je op de hoogte brengen van interessante en praktische reisinformatie. De kookworkshop vindt plaats in de kookstudio Amsterdam Flavours op het Westergasterrein in Amsterdam. € 75 p.p. inclusief wijnen en reisinformatie.

Kijk hier voor meer informatie en om jouw plek te reserveren!

Wijnworkshop Sicilië

In de winkels staat steeds meer Siciliaanse wijn in het schap. En niet voor niets: de combinatie van bodem, het klimaat, druiven en een zeer lange wijntraditie dragen bij aan de kwaliteit en diversiteit. Ken jij de Nerello Mascelese, de Nerello Capuccio, de Nero d’Avolo voor rood en de Grillo, Cattarato en Carricante voor wit?

Tijdens de wijnworkshop laat Gabrielle Salvatore van onze wijnrubrike De Wijze Wijnvrouwen je kennis mkaen met deze druiven. En deze wijnen komen natuurlijk het beste tot hun recht als ze begleid worden door kleine hapjes zoals polpetti, caponata, zwaardvis en cannoli. Kortom, een middag of avond heerlijk genieten op een pittoreske locatie in Haarlem. € 55 p.p. inclusief alle wijnen en hapjes. 

Kijk hier voor meer informatie en om jouw plek te reserveren!