Win de debuutroman 'Het licht van de nacht' van Emanuele Altissimo
Terug naar overzicht

Win de debuutroman van Emanuele Altissimo

Het licht van de nacht is het debuut van de Italiaanse auteur Emanuele Altissimo. Een aangrijpende, autobiografische roman over broederliefde, rouw, verbondenheid en familie. Wij mogen 5 exemplaren weggeven!

Dit is het verhaal
Na de dood van hun ouders brengen de twee broers Olmo en Diego de zomer met hun grootvader door in de bergen van de Valle d’Aosta. Het is een zomer die hun leven altijd zal tekenen. In de stilte van de bergen en het bos hopen ze rust te vinden, maar in Diego blijven de emoties schreeuwen. Alleen zijn jongere broer, de dertienjarige Olmo, heeft door dat Diego wegglijdt in een universum waar niemand anders kan komen. Hij is vastbesloten zijn broer te helpen, maar hoe ver is Olmo bereid te gaan?

Over Emanuele Altissimo
Emanuele Altissimo werd geboren in 1987 in Turijn. Hij begon te schrijven op de oude Olivetti-typemachine van zijn grootvader en is sindsdien nooit meer gestopt. Zijn debuutroman, Het licht van de nacht, werd lovend ontvangen door de Italiaanse pers en is genomineerd voor de Premio Strega 2019.

Win een exemplaar
Het licht van de nacht is op 29 oktober verschenen en wij mogen 5 exemplaren weggeven! Vul hieronder je gegevens in en maak kans.

    LEES OOK: