Terug naar overzicht

Dit waren jullie 10 favoriete artikelen van 2019

Het jaar is alweer bijna om. Tijd voor een terugblik. Dit waren jullie 10 favoriete artikelen van 2019.

1. Hoe is het nu met Ovan en Marije?

2019 stond in het teken van Het Italiaanse dorp Ollolai. Stipt op nummer één staat dan ook dit artikel over Ovan en Marije, de winnaars van het populaire tv-programma.


2. Keeping up with Ollolai

Maar we waren niet alleen benieuwd hoe het met Ovan en Marije ging. We waren ook nieuwsgierig hoe de casa’s à 1 euro eruit kwamen te zien.

3. Zuid-Italiaanse havenstad Bari

Net als vorig jaar staat Bari in de top 10. Ook in 2019 was Puglia een geliefde vakantiebestemming en jullie waren dan ook erg benieuwd naar de hoofdstad.

4. Tolwegen in Italië

Op nummer 4 is een heel praktisch artikel te vinden.

5. Betaald wonen in Italië

Airbnb was dit jaar op zoek naar vier mensen die betaald in Italië wilden wonen. Jullie vonden dit geen slecht idee en lazen dit artikel veelvuldig.

6. 10x zwemmen in het wild

Een verfrissende duik of juist badderen in een natuurlijke warmtebron. Het artikel over deze 10 natuurlijke zwembaden is een van de best gelezen artikelen ooit en staat net zoals vorig jaar in de top 10.

7. Zo denken Italianen over Nederlandse toeristen

Wij vonden het dit jaar ook erg belangrijk hoe de Italianen over ons denken als we op vakantie zijn.

8. Da Vinci’s Het Laatste Avondmaal

Italiaanse kunst viel dit jaar ook in de smaak. Het Laatste Avondmaal, te zien in de voormalige eetzaal van het monnikenklooster Santa Maria delle Grazie in Milaan, is een van de beroemdste muurschilderingen ter wereld. Jullie wilden dit jaar graag meer te weten komen over dit bijzondere werk.

9. TV-tip: Langs Romeinse wegen

Op nummer 9 staat een TV-tip. In acht afleveringen probeert WNL-journalist Rick Nieman te achterhalen wat er zoal aan de hand is in de Laars.

10. Het beroemde Italiaanse feest Ferragosto

We sluiten de top 10 op een feestelijke manier af. Smaakcolumnist Angelo van Schaik vierde het beroemde Italiaanse feest Ferragosto en schreef erover.

LEES OOK:

De beste berichten van De smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!