Terug naar overzicht

Win dit schitterende Steel fornuis t.w.v. € 5331

Magazine no. 100 van De Smaak van Italië ligt in de winkel en dat vieren we. We geven meer dan 100 prachtige prijzen weg, waaronder dit waanzinnig mooie inductiefornuis van Steel.

Dankzij onze partners – bladen maken doe je samen – mogen we ter ere van ons feestje onder onze trouwe lezers mooie prijzen verloten. Van heerlijke delicatessen en handgemaakt servies tot compleet verzorgde vakanties.

Win dit fornuis van Steel Cucine
In 1922 werd Steel opgericht in Carpi, in de buurt van Bologna. Sindsdien maken ze de meest smaakvolle en exclusieve fornuizen, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten, barbecues en complete buitenkeukens. Beroemd om hun bijzonder hoge afwerkingsniveau begeeft Steel zich in het topsegment van de Italiaanse keuken. Het All Black FLEXzone inductiefornuis bijvoorbeeld heeft vijf krachtige inductiezones, smaakvolle, robuuste bedieningsknoppen, een solide opbergcompartiment en een multi functie heteluchtoven inclusief draaispit. En jij kunt dit bijzondere inductiefornuis, ter waarde van maar liefst € 5.331, winnen!

Zo maak je kans
Vul het winformulier in en maak kans op een van de mooie prijzen ter ere van het 100ste magazine van De Smaak van Italië. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven voor een prijs. De prijzen worden onder de deelnemers verloot. Overige voorwaarden vind je op desmaakvanitalie.nl/win100

Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK: