De nieuwste beautylook van Gucci is nogal... harig
Terug naar overzicht

De nieuwste beautylook van Gucci is nogal… harig

De Milaan Fashion Week werd afgelopen zondag afgesloten met de modeshow van Gucci. En dat deed de creative director Alessandro Michele met een bijzondere, nieuwe beautylook.

Alessandro Michele staat erom bekend zijn (mode)publiek met elke collectie te verrassen. Dat deed hij afgelopen zondag opnieuw.

Nepwimpers
Tijdens de modeshow van Gucci voor de Lente/Zomer-collectie 2020 liepen de modellen met enorme nepwimpers op de catwalk. Die wimpers zaten niet alleen op de wimperranden, maar ook op de wenkbrauwen.

Modetrend?
De nepwimpers als wenkbrauwen hadden in het felle tl-licht op sommige modellen een soort Twiggy-effect heeft, bij anderen zag het geheel er toch wat eng uit. Wij zijn benieuwd of deze nepwimper-wenkbrauw uitgroeit tot modetrend.

 

 

 

 

 
 

 

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

In an aesthetic that celebrates individuality, multiple layers of lashes frame the eyes on an otherwise natural face from #GucciSS20 by @alessandro_michele. #AlessandroMichele @gucci #GucciHub #mfw

 

Een bericht gedeeld door Gucci Beauty (@guccibeauty) op

 

 

 

 

 
 

 

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

In a narrative of self-expression, beauty looks for the #GucciSS20 fashion show by @alessandro_michele at the #GucciHub in Milan present bare, natural skin as eyes and eyebrows are accentuated with multiple layers of lashes. #AlessandroMichele @gucci #mfw

 

Een bericht gedeeld door Gucci Beauty (@guccibeauty) op

LEES OOK:

Bron: Vogue