Wil jij gezond 100 worden? Bekijk dit Smaakcollege op Little Italy event
Terug naar overzicht

Wil jij gezond 100 worden? Bekijk dit Smaakcollege op Little Italy

Hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure ingrediënten? Janine en Annemieke Jansen laten het zien in hun boek Hartstikke mediterraan én in hun Smaakcollege op ons Italië event, Little Italy.

Jansen en Jansen houden niet van dogma’s of verplichtingen, hebben weinig tijd om te koken, willen wél op het suiker- en zoutgehalte letten en vooral lekker eten. En, niet onbelangrijk: hun aanpak is gebaseerd op wetenschap. Annemieke is cardioloog. Janine is grafisch vormgever, stylist, foodfotograaf en kok. Hun kennis en lekkere recepten hebben ze gebundeld in het kookboek Hartstikke Mediterraan.

Lezing over gezond leven – niet van humor gespeend!
Op Little Italy vertellen de zussen op laagdrempelige en niet van humor gespeende wijze, waarom nu juist de mediterrane keuken – of zo je wilt, het mediterrane dieet – als enige ter wereld écht gezond, lekker, betaalbaar en goed te doen is. Ook de nieuwste foodhypes, zoals het in hun ogen bepaald niet ideale Pioppi-dieet, bespreken ze.

Overzicht Smaakcolleges
Alle Smaakcolleges op Little Italy in één handig overzicht. Zo zie je precies wanneer bijvoorbeeld de zussen Jansen & Jansen vertellen over het mediterrane dieet. 

Ben je nieuwsgierig naar andere Smaakcolleges?

Zo bestel je kaartjes
Bestel nu extra voordelig een toegangsticket voor Little Italy inclusief de lezing van Annemieke en Janine Jansen.

Over Little Italy
Op 1, 2 en 3 februari 2019 staat de Westergasfabriek in Amsterdam weer helemaal in het teken van Italië. Dan organiseren wij namelijk Little Italy Taste & Travel, een event vol proeverijen, leuke workshops (pasta maken!), lezingen en natuurlijk veel vakantie-inspiratie. Kijk voor meer informatie op littleitaly-event.nl

LEES OOK: