Il Colore Nascosto delle Cose: ontvang het tweede bioscoopkaartje gratis!
Terug naar overzicht
Il Colore

Tweede bioscoopkaartje gratis voor de film Il Colore Nascosto delle Cose

7 december gaat de Italiaanse film Il Colore Nascosto delle Cose in de Nederlandse filmtheaters in première. In samenwerking met filmdistributeur Filminc krijgen lezers van De Smaak van Italië het tweede bioscoopkaartje voor deze film gratis!

Waar gaat de film over?

De mooie Emma werd blind op haar zestiende, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om een zelfstandig leven te leiden met een eigen praktijk voor osteopathie. Ze is onlangs gescheiden en de succesvolle reclamemaker Teo lijkt de perfecte kandidaat om een leuke tijd mee te hebben. Ze ontmoet hem tijdens een bedrijfsuitje in het donker waar ze de rondleidingen doet. Teo raakt geïntrigeerd door haar stem en hij zoekt haar weer op. Een aanvankelijk oppervlakkige flirt mondt uit in een zinderende romance.

Il Colore Nascosto delle Cose is een prachtig liefdesverhaal dat ons eraan herinnert dat de mooiste en onverwachte dingen vaak onzichtbaar zijn voor de ogen. Deze Italiaanse film van de succesvolle regisseur Silvio Soldini (Pane e Tulipani) met Valeria Golino (Caos Calmo) en Adriano Giannini (Le Conseguenze dell’Amore) ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië en trekt sindsdien in Italië volle zalen. Dat belooft veel goeds!

Tweede bioscoopkaartje gratis

Benieuwd naar deze film? Download deze PDF en neem de voucher (geprint of op je smartphone) mee naar de kassa van een deelnemende bioscoop.

DEELNEMENDE BIOSCOPEN:

ACTIEVOORWAARDEN:

  • looptijd van deze actie is 7 december 2017 t/m 7 januari 2018, n.v.t. op 25 en 26 december en 1 januari
  • de voucher is alleen geldig in combinatie met een betaald ticket
  • niet geldig in combinatie met andere kortingsacties voor deze film en enkel geldig tegen het op die dag geldende reguliere tarief
  • inwisselbaar in bovenstaande filmtheaters
  • niet inwisselbaar voor geld
  • de voucher moet aan de kassa worden ingewisseld voor een regulier kaartje

Bekijk hier alvast de trailer: