De mooiste vakanties voor deze lente vind je in het nieuwe magazine
Terug naar overzicht

De mooiste vakanties voor deze lente vind je in het nieuwe magazine

Deze lente staat ons magazine vol met de mooiste vakantieplekken van dit seizoen. Zo reizen we van De Marken via Rome naar Puglia. Plus: je krijgt een vakantiegids cadeau!

5 bijzondere stops in De Marken
Van anijslikeur tot volle rode wijn, van biechters tot mannen in Speedo’s en van verstilde dorpjes tot bruisende badplaatsen. We reizen van het heuvelachtige binnenland van De Marken naar de ruige kust en komen van alles tegen.

Ostiense: de hipste wijk van Rome
Wie aan Rome denkt, denkt waarschijnlijk aan overblijfselen van het eens zo machtige Romeinse Rijk, palazzo’s of barokke fonteinen. De stad is meer dan dat. We bezoeken de wijk Ostiense, die bekendstaat om haar industrieel erfgoed, street art en nieuwe, hippe eettentjes.

orecchiette pesto
Koken in Puglia

Puglia is de meest welvarende regio in Zuid-Italië en dankt haar natuurlijke rijkdom aan het vruchtbare vlakke land. Redacteur Irene leert er de lekkerste gerechten maken en ontdekt de culturele highlights.


Leven in Lazio

Tuinarchitect Marie-José Reynaerts en haar partner Coen Vreeke wonen alweer acht jaar in Italië en toveren ze allerlei stukken Italiaanse grond om tot aardse paradijsjes.


Waarom Venetië de Italiaanse operastad bij uitstek is

Marco Bosmans spreekt Willem Bruls over zijn boek Venetiaanse zangen: over het verleden en de toekomst van de Italiaanse opera. Niet Verona maar Venetië is volgens hem dé Italiaanse operastad.

Plus…
een extra vakantiegids met onze 12 favoriete reizen naar Italië, lekkere recepten uit De bijbel van de Italiaanse keuken, Jansen & Jansen over kruiden, de Italiaanse smaakmakers op het gebied van mode en design, en nog veel meer.

Bestel het nieuwste nummer van De Smaak van Italië
De nieuwe editie ligt vanaf 23 april in de winkel, of bestel ‘m vanuit je luie stoel in onze online shop.

LEES OOK:

Beeld: Chantal Ariëns, Getty, Liselotte van Leest