Terug naar overzicht
pasta set pan habonne

Complete pastaset pan van Habonne

Pasta koken was nog nooit zo makkelijk als met deze pasatset van het kwaliteitsmerk Habonne. Abonnees krijgen 15% korting op hun bestelling.

Met deze complete pastaset van Habonne kook je voortaan met het grootste gemak pasta. Dankzij de inzet kleeft de pasta nooit meer aan de pan vast. Daarnaast is een pastapan hoger dan een gemiddelde kookpan en de hoogte zorgt ervoor dat de pasta gelijkmatiger gaart.

10 jaar garantie

De set bestaat uit een soeppan, pasta-inzet en deksel en is gemaakt van mat RVS. Uiteraard is de soeppan ook los te gebruiken en op alle mogelijke warmtebronnen te gebruiken. Bovendien is de pastapan ook zeer geschikt om groeten of fruit in te blancheren. Habonne is overtuigd van zijn kwaliteit en biedt daarom 10 jaar garantie op zijn pannen aan.

Over Habonne

Habonne is een merk dat kwaliteitspannen produceert. Habonne doet dit onder het credo ‘koken en genieten’. De pannen worden speciaal ontworpen met het oog op kookplezier en kookprestaties. Daarnaast worden de pannen van Habonne gekenmerkt door schitterend design en duurzame materialen. Je bent met de aanschaf van een Habonne pan of pannenset dus verzekerd van jarenlang kookplezier.

Bestellen doe je zo

De pan bestel je door het formulier hieronder in te vullen. Abonnees krijgen 15% korting. Deze korting wordt automatisch doorgevoerd na het invullen van je adres en postcode.

BEKIJK OOK: