Zeven vragen aan topchef Russell Norman (van de kookboeken Polpo en Venetië)
Er zijn maar weinig Engelsen die zo smakelijk over de Italiaanse keuken kunnen vertellen als Russell Norman. In 2009 opende hij, na verschillende culinaire reizen door de achterafstraatjes van Venetië, restaurant Polpo in de Londense wijk Soho. Al snel groeide het uit tot The Polpo Restaurant Group, met meerdere locaties verspreid over de stad. Ook verscheen het gelijknamige boek, vol Venetiaanse recepten die in zijn restaurants geserveerd worden.
"*" geeft vereiste velden aan
Lees ook:
Mysterie, spanning en een prachtig decor. De nieuwe film A Haunting in Venice is het derde deel in een reeks moordmysteries van Hercule Poirot.
Het laagje boter en gekaramelliseerde appels creëert een subtiele korst met een donkere, goudbruine kleur. Heerlijk recept voor appeltaart zonder deeg.
Deze klassieke Florentijnse runderstoof heeft extreem diepe smaken en troostrijke texturen, maar je kunt de bereiding niet overhaasten.
- Author: Redactie
- Posted: november 28, 2023