Terug naar overzicht

Serenade van 81-jarige Stefano voor zijn stervende vrouw ontroert Italië

Stefano Bozzini (81) mocht niet in de buurt komen van zijn stervende vrouw Carla (74) in het ziekenhuis vanwege de coronamaatregelen. Door een ontroerende serenade bij het ziekenhuisraam kon hij toch een beetje bij haar zijn.

Stefano Bozzini en Carla Sacchi waren 47 jaar getrouwd. Vorige week donderdag stierf Carla en afgelopen weekend werd ze begraven. Stefano was tijdens de laatste dagen en uren van Carla toch een beetje bij haar door onder het raam van de ziekenhuiskamer met zijn accordeon haar favoriete liedjes te spelen.

Wereld rond
Hun zoon Maurizio filmde dit ontroerende moment. Hij stuurde de video naar een vriend, die het op Facebook plaatste en toen ging de video de wereld rond.

Bekijk de video

Voor elkaar zorgen
De burgemeester van het nabijgelegen stadje Piacenza (regio Emilia-Romagna) schrijft op Facebook: ‘We herkennen allemaal liefde, in de eenvoud en directheid van haar universele taal. Zijn tedere gebaar herinnert ons eraan wat echt voor elkaar zorgen betekent. Om alles te doen zodat de andere persoon zich niet alleen voelt en elke barrière te overwinnen’.

BEKIJK OOK:

Het laatste nieuws, de beste tips en aanbiedingen automatisch in je mailbox? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bron: AD.