Terug naar overzicht

Proef de smaak van Italië op het Amsterdam Wine Festival

Van 28 t/m 30 september vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek het Amsterdam Wine Festival plaats, mét een flinke dosis Italië. Daar zijn wij natuurlijk bij! Jij ook? Via ons krijg je korting op je ticket.

Met meer dan 5.000 m2 aan wijnbeleving is Amsterdam Wine Festival het grootste wijnfestival van Amsterdam. Met maar liefst 700M2 in het Transformatorhuis wordt Italië groots vertegenwoordigd. Met meer dan 80 soorten heerlijke wijnen kan elke Italiaanse wijnliefhebber zijn smaakpapillen uitbundig prikkelen. Denk aan Barolo, Amarone of Creco di Tufo.

Lekker eten en druivenstampen
Op het driedaagse event ontdek je de lekkerste en beste wijnen, kun je deelnemen aan workshops en vind je de lekkerste producten op de Italiaanse foodmarket. Het eten wordt verzorgd door lokale helden; denk aan klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Naast de overvloed aan wijn en eten is er ook veel te beleven op Amsterdam Wine Festival. Denk aan masterclasses onder leiding van de wijnmakers die worden overgevlogen uit de diverse landen, druivenstampen en wijnquizzen.

Uiteraard is magazine De Smaak van Italië hierbij! Via ons krijg je nu korting op je toegangsticket.

Ontvang nu korting op je ticket!
Onze lezers kunnen tot en met 10 juli exclusief een Amsterdam Wine Festival-ticket bestellen voor € 9,50 i.p.v. € 12,50. Ga naar amsterdamwinefestival/smaakvanitalië

 

LEES OOK: