Ik Vertrek, in de zomereditie van De Smaak van Italië
Terug naar overzicht
de smaak van italie Ik vertrek

Ik Vertrek, in de zomereditie van De Smaak van Italië

Deze editie van De Smaak van Italië wil je meenemen op vakantie, want ons magazine staat bomvol heerlijke Ik Vertrek-verhalen, eetverhalen van Onno Kleyn, Airbnb-tips en veel meer…

Een B&B in Italië
Dromen, durven, doen. Een B&B starten in Italië: droom jij er wel eens van? Deze drie stellen gaan het avontuur aan en vertellen hun verhaal. Win een weekend weg bij een van deze B&B’s!

Noord-Sardinië: toegang tot de Italiaanse Maldiven
Palau in Noord-Sardinië wordt vooral gezien als de poort naar de Italiaanse Malediven, oftewel de Maddalena-archipel. Deze bijzonder mooie groep eilanden tussen Sardinië en Corsica. Blauwer dan hier zal je het zeewater niet vinden. Maar Palau en omgeving heeft veel meer te bieden.

Ontdek Elba te voet
Op steenworpafstand van de Toscaanse kust ligt Elba, een verrassende bestemming voor een wandelvakantie. Sinds enkele jaren loopt het wandelpad, de Grande Traversata Elbana, van Cavo naar Pomonte. De ideale route om het eiland te ontdekken.

Gargano: klein paradijs in Puglia
Kalkrotsen bedekt met loofbossen, witte dorpjes die afsteken tegen een turkooizen zee en geurende citrusbomen. Het groene, bergachtige schiereiland Gargano in het noorden van Puglia is adembenemend mooi. Wij zochten de leukste plekken voor je uit.

10 supermooie Airbnb-adressen
Een keer slapen bij Italiaanse locals? Wij selecteerden 10 wel heel mooie Airbnb-adressen met de beste ratings en recensies.

Culinaire avonturen van Onno Kleyn
Op de redactie lagen wij gestrekt van het lachen bij het lezen van de Italiaanse avonturen van culinair schrijver Onno Kleyn. Daarbij geeft hij ook zijn recepten.

Extra veel lekkere recepten
Het lekkerste uit het Zuiden en zomerse vega-gerechten, zoals deze luchtige stracciatellacake.

Plus…
3x win een weekend weg, Salvatore Ferragamo, Jansen & Jansen en nog veel meer!

Bestel dit nummer van De Smaak van Italië
De nieuwe editie ligt vanaf 25 juni in de winkel, of bestel ‘m vanuit je luie stoel in onze webshop.

LEES OOK:

Beeld: Sofie Delauw, Teun de Voeght, Anima Puglia, Esther Sikkink