Stadswandeling in Rome? Ga op aperitivotour! (wandelen en borrelen)
Terug naar overzicht
stadswandeling in rome

Ga je naar Rome? Boek een aperitivotour!

Het is voor velen het favoriete moment van de dag in Italië: de aperitivo! En als er een plek is waar je dat goed kunt doen, dan is het wel in de hoofdstad van aperitivoland, Rome. Speciaal daarom brengt De Smaak van Italië in samenwerking met I Dolci Passi de aperitivotour: een stadswandeling in Rome onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes. Wie wil dat nu niet?!

Stadswandeling in Rome

Er is weinig leukers dan Rome te voet verkennen. Verdwalen in de idyllische straatjes en wandelen langs de prachtige bezienswaardigheden. Maar nog leuker is het om dat te doen met iemand die Rome op z’n duimpje kent. De (Nederlandstalige!) gidsen van I Dolci Passi wonen in Rome en kunnen je de mooiste verhalen vertellen over de leukste plekken in de Eeuwige Stad. Tijdens de aperitivotour maak je een stadswandeling in Rome van het gezellige Campo dei Fiori naar de oude volksbuurt Trastevere. Je duikt in het Romeinse leven aan de hand van (historische) anekdotes, lokale snacks én aperitivodrankjes!

Wat houdt de aperitivotour precies in?

De aperitivotour is een twee uur durende privétour langs typisch Romeinse barretjes, historische spots en mooie bezienswaardigheden. Je proeft lokale borrelhapjes en drankjes en komt meer te weten over het Rome van toen én nu. De tour kost € 65 p.p. (minimaal twee personen) en is dagelijks (behalve zondag) te boeken van 18:30 – 20:30. Wil je meer weten over de tour of wil je contact opnemen met I Dolci Passi? Neem dan een kijkje op de website.

Boek hier jouw aperitivotour!

Stadswandeling in Rome