Vakantie in zicht: dit lees je in de nieuwe Smaak van Italië
Terug naar overzicht

Vakantie in zicht: dit lees je in de nieuwe Smaak

In 2021 gloort de hoop dat we weer op vakantie kunnen. In het nieuwe magazine helpen je we graag op weg met nieuwe ontdekkingen en lezers die hun favoriete plekken delen.
Bestel jouw exemplaar boordevol adressen en tips in onze webshop (nu geen verzendkosten!) of koop ‘m in een van de grote supermarktfilialen. Bekijk de verkooppunten.

Blader door het magazine

Bestel jouw exemplaar

Haal Italië in huis! Bestel het nieuwe magazine heel eenvoudig in onze webshop. Je betaalt tijdelijk geen verzendkosten.

Naar de webshop

Insider’s Tips

We vroegen aan onze lezers, columnisten en contacten in Italië: wat is jouw geheime vakantieplek? Welke ijssalon, B&B of wandelroute mogen we niet missen? Dat leverde veel reacties op en een uitgebreide selectie delen we in het magazine.

Perugia door de ogen van locals

De leukste tips krijg je van locals. Wij spraken jonge inwoners van deze leuke stad Umbrië.

Penisola del Sinis: het mooie schiereiland van West-Sardinië

Aan de westkust van Sardinië strekt zich een negentien kilometer lange landtong uit met ruige kliffen, kwartsrijke stranden, lagunes met schildpadden en zoute meren. Penisola del Sinis heeft nog steeds zijn wilde, oorspronkelijke karakter weten te behouden maar biedt meer dan ongerepte natuur alleen.

Made in Amalfi

De Amalfikust is méér dan een prachtige vakantiebestemming. Wij vroegen 4 Italiaanse makers, die hier al hun hele leven wonen, wat dit stukje Italië voor hen zo bijzonder maakt.

Culinaire ode aan Turijn

Je spullen pakken en met het hele gezin naar Italië verhuizen; de half-Frans, half-Chinese Mimi Thorisson deed het. Onlangs verscheen haar prachtige kookboek Old World Italian: Recipes and Secrets from our Travels in Italy. Wij spraken Mimi en delen een aantal van haar heerlijke recepten.

Plus…

columns van Jarl van der Ploeg en Onno Kleyn, gezond recept van de zussen Jansen, de leukste smaakmakers, wijntips, reisaanbiedingen en nog veel meer! 

Bestel jouw exemplaar zonder verzendkosten

Bestel jouw exemplaar boordevol adressen en tips in onze webshop (nu geen verzendkosten!) of koop ‘m in een van de grote supermarktfilialen. Bekijk de verkooppunten.

Naar de webshop

Fotografie: Sofie Delauw, Norma van der Horst, Liselotte van Leest