La Valle Verde: appartement, studio met zwembad in De Marken
Terug naar overzicht

La Valle Verde: appartement, studio met zwembad in De Marken

Op een half uurtje rijden van de Adriatische zee ligt de mooie gerestaureerde boerderij van Marion en Erik. La Valle Verde verhuurt 1 appartement en/of 1 studio met zwembad middenin De Marken.

Partnership – De Smaak van Italië met La Valle Verde

Het vakantiehuis staat op een terrein van 1,5ha omgeven door fruit- en olijfbomen. In de grote gemeenschappelijke tuin kun je vanuit een hangmat genieten van de rust en stilte om je heen. Het zwembad en de buitendouche zorgen voor de nodige verkoeling op warme zomerdagen.

Het dorpje Mergo is op loopafstand; daar is een kleine supermarkt, een barretje en verschillende restaurantjes.

DCIM\101MEDIA\DJI_0079.JPG
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanbod voor (online) Smaaklezers
Marion en Erik hopen je te verwelkomen in La Valle Verde. Speciaal voor (online) lezers van De Smaak hebben ze dit aanbod: elke boeker via De Smaak krijgt een 3-gangen inclusief wijn, water, koffie en huisgemaakte limoncello toe aangeboden.

Zo boek je dit aanbod
Zie je jezelf wel zitten aan dat mooie zwembad? Neem dan contact op met La Valle Verde. Vermeld bij het boeken de code SMAAKBB2020 om van dit speciale aanbod gebruik te maken.

Verlang jij ook naar vakantie?
Haal dan de nieuwste Smaak van Italië in huis, want dit magazine staat helemaal in het teken van dat verlangen. Je krijgt veel reistips voor op je bucketlist, lekkere Italiaanse recepten, verhalen en interviews.

Bestel het magazine in onze webshop (nu zonder verzendkosten!) of koop ‘m in een winkel bij jou in de buurt.

BEKIJK OOK: