Terug naar overzicht

Verlangen naar vakantie: dit lees je in de nieuwe Smaak

Wij, en velen met ons, verlangen nu al naar een zorgeloze vakantie aan zee. In Italië, welteverstaan. Want wie wil er nu niet ontwaken met het ruisen van de zee en met je blote voeten in het zand genieten van je eerste cappuccino?

> BLADER DOOR HET MAGAZINE

Wij verheugen ons op de tijd dat dat weer mogelijk is. Daarom hebben we in de nieuwe Smaak tips verzameld om alvast bij weg te dromen, plus fijne verhalen en interviews om te lezen en extra veel lekkere recepten om te maken.

Zuid-Sardinië: uitwaaien in Cagliari
De ligging van Cagliari, hoofdstad van Sardinië, is uniek. De oude stad is omringd door zee en zoutmeren vol flamingo’s. Kortom, een ideale citytripbestemming.

6x de mooiste roadtrips
Stoppen bij dat mooie uitzicht of voor dat leuke restaurant. Je stapt in de auto en ziet wel waar je belandt. Roadtrippen door Italië geeft je vrijheid. Wij zetten 6 mooie routes op een rij, van Como tot Syracuse. 

Bolzano: de perfecte tussenstop
In het hoge noorden, bijna op de grens met Oostenrijk, ligt Bolzano. In welk seizoen je de stad ook bezoekt, je wordt altijd verrast door de adellijke architectuur, unieke keuken, mengeling van culturen en gezellige sfeer.

Interview met Massimo Fenati
Op zijn Instagram-account combineert de Italiaanse illustrator Massimo Fenati zijn twee grote hobby’s: bakken en illustreren. En dat levert hele leuke plaatjes op met Italiaanse klassiekers als penne, pizza of cappuccino in de hoofdrol.

Armani_FW_17_18

Op bezoek bij Giorgio Armani
Nog altijd geldt hij als een van de allergrootsten van de modewereld; Giorgio Armani. Behalve ontwerper is hij ook een succesvolle zakenman met hotels en restaurants op zijn naam. De Engelse journalist Jane MacFarland kreeg de zeldzame kans om hem thuis te spreken. 

Zonnige recepten
We verzamelden gerechten uit de nieuwste kookboeken, van de lekkerste groenterecepten, verse pasta van la nonna tot verleidelijke desserts van Janneke Philippi.

Plus…
de leukste zomeradresjes aan zee, hoe slow food de wereld verovert, columns van Onno Kleyn en Jarl van der Ploeg, tv- en boekentips en nog veel meer.

Dit weekend (1 mei) bij abonnees en vanaf volgende week in de winkel. Door de omstandigheden kan het zijn dat je bezorging wat vertraging oploopt. Bestel het nieuwste magazine in onze webshop of koop ‘m in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK:

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beeld: Sofie Delauw, Massimo Fenati, Liselotte van Leest, Luna Trapani, Janneke Philippi