Wijnpakket: maak kennis met de lekkere wijnen uit Umbrië
Terug naar overzicht

Wijnpakket: maak kennis met de lekkere wijnen uit Umbrië

Maak extra voordelig kennis met de lekkere rode wijnen uit Umbrië. We hebben een mooie aanbieding voor onze (online) lezers!

De regio Umbrië is niet zo bekend om zijn wijnen als de buurman Toscane. Toch vindt er in deze regio al eeuwen wijnbouw plaats. De meest bekende wijn uit deze regio is de Sagrantino, gemaakt van Sagrantinodruiven. De wijngaarden aangeplant met Sagrantinostokken zijn gelegen rondom het eeuwenoude stadje Montefalco, nabij Assisi en Perugia.

Aanbieding:
Smaaklezers krijgen 15% korting op een proefdoos met zes hooggewaardeerde rode wijnen. Afkomstig uit verschillende delen van de regio hebben ze één gemene deler: schitterende scores van befaamde wijnjournalisten. De normale prijs is  85,90. Lezers van De Smaak van Italië betalen slechts € 72,50. Dat is ruim 13 euro korting! De wijnen worden gratis thuisbezorgd.

In het wijnpakket vind je de volgende wijnen:
2x Montefalco Rosso DOC – 2017 – Antonelli San Marco
Uitmuntend Gambero Rosso
2x Montefalco Rosso DOC – 2016 – Scacciadiavol
Zeer goed beoordeelde Montefalco Rosso van Scacciadiavoli-, Sangiovese- en Sagrantinodruiven, zachte smaak, volumineus.
2x Grechetto Montefalco Umbria DOC – 2018 – Scacciadiavoli 
Authentieke Grechetto, 3 druiventrosjes Italiaanse sommeliers

Ga voor de bestelling naar fattoria.nl en vul de kortingscode: SMAAK-UMBRIE-755 in. De korting wordt direct verrekend en is geldig tot en met 31 december 2020 of tot zo lang de voorraad strekt. Voor alle wijnen geldt een retourgarantie.

LEES OOK:

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de leukste tips en het laatste nieuws uit Italië? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!