Win een verblijf t.w.v. € 600 in De Marken (Midden-Italië)
Terug naar overzicht
Verblijf De Marken

Win een verblijf t.w.v. € 600 in De Marken!

Heeft het artikel over Valle del Cesano in het nieuwste nummer je nieuwsgierig gemaakt? Dan hebben we goed nieuws! Je maakt namelijk kans op een verblijf t.w.v. € 600 in De Marken! De winnaar mag zelf zijn verblijf zelf uitkiezen bij een van de deelnemers: Ca’Palazzo, Borgo Belfiore, Terracruda of Coutry House Montesoffio. Daarnaast maak je kans op diverse troostprijzen (een smaakpakket van Ca’Palazzo, een delicatessenpakket van Montesoffio en het ANWB-boekje Ontdek Marche van Belfiore)!

Hoe doe je mee?

Bezoek onderstaande websites. Tel het aantal appartementen dat zij verhuren en vermeerder dat met het aantal DOC-wijnen dat het wijnhuis Terracruda produceert. De som levert het wingetal op dat je samen met je gegevens invult in het onderstaande formulier.

capalazzo.com
montesoffio.com
belfiore-italia.com
terracruda.it

Win een verblijf in De Marken

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar van het verblijf en de winnaars van de troostprijzen zijn op de hoogte gesteld. Niet gewonnen? Niet getreurd! Wie een verblijf (in 2017) bij het prachtige Ca’Palazzo boekt, krijgt maar liefst 25% korting. Stuur een mailtje naar Wijnand Luttikholt, wijnandluttikholt@hotmail.com, om gebruik te maken van de korting.