Ga terug
+ servings
Arancini vulling Italopop

Garnalenragù - Arancini vulling

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 14 stuks

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie mild
  • 1 knoflookteen, geplet
  • 15 gr platte peterselie
  • 200 gr grote garnalen
  • 2 el tomatenpuree
  • 5 cherrytomaten
  • ½ el citroen fijngehakt en ingemaakt
  • ½ tl chilivlokken

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe samen met een paar gekneusde takjes peterselie. Laat trekken.
  • Pel de garnalen en ontdoe van het darmkanaal. Bak de garnalenkoppen in de koekenpan, plet ze en bak met de tomatenpuree.
  • Snijd de cherrytomaten in kwarten en voeg toe met de ingemaakte citroen en de chilivlokken. Bak tot het meeste vocht verdampt is.
  • Verwijder de koppen en de peterseliestelen. Bestrooi de garnalen met zout, snijd in stukjes en bak net gaar. Neem van het vuur. Hak de resterende peterselie fijn en meng erdoor.
5 van 1 stem
Pin recept Recept afdrukken