Ga terug
+ servings
Arancini vulling Italopop

Pistachepesto, doperwten en scamorza - Arancini vulling

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 14 stuks

Ingrediënten

  • 75 gr pistachenoten gepeld
  • 20 gr munt de blaadjes
  • 30 gr parmezaan geraspt
  • 50 ml olijfolie extra vergine
  • 100 gr doperwten (diepvries)
  • 50 gr gerookte scamorza (of een andere goed smeltende kaas)

Instructies

  • Doe de pistachenoten met de muntblaadjes, de parmezaan en de olijfolie in de maatbeker van de staafmixer.
  • Voeg zouten peper toe en maal tot een pesto.
  • Blancheer de doperwtenen snijd de scamorza in blokjes. Meng door de pistachepesto.
5 van 1 stem
Pin recept Recept afdrukken