Zomernummer De Smaak van Italië: 11 juli 2017 in de winkels!
Terug naar overzicht
Zomernummer

Het zomernummer van De Smaak van Italië!

Vrijdag 7 juli valt-ie op de mat bij onze abonnees en dinsdag 11 juli ligt-ie in de winkels: het zomernummer van De Smaak van Italië! Benieuwd wat je deze editie allemaal te wachten staat? Bekijk dan snel onderstaande preview!

Sicilië

Sicilië: terrein van de Etna, fijne kustplaatsen, mooie wijndomeinen én The Godfather. Wij stopten al deze ingrediënten in een toer langs de oostkust van het eiland. Van Syracuse naar Taormina.

zomernummer

Riviera

Wie via Frankrijk naar Ligurië rijdt, komt al direct in de vakantiestemming bij het zien van het verkeersbord: Autoroute du Soleil. De zonnigste (en in het hoogseizoen beruchte) weg die je naar de Franse zuidkust brengt en je in de richting leidt van je eindbestemming: de Italiaanse Rivièra. De route voert langs mooie steden, mondaine stranden, beroemde wijnvelden en pittoreske dorpjes, die, hoe zuidelijker je komt, steeds meer aan ons favoriete vakantieland doen denken – met dank aan de Romeinen die hier duizenden jaren geleden al hun sporten achterlieten. Zonde dus om links te laten liggen! De Smaakredactie maakte daarom voor één keer een uitzondering en toerde, samen met kenner van het gebied, van het Franse Avignon tot aan het kleurrijke Portofino in Italië.

zomernummer

Toscane

Ben je fervent Toscanebezoeker en denk je alles al eens gezien te hebben? Dan is het artikel van de jongens van My Travel in Tuscany aan jou besteed! Nicola en Edoardo nemen je mee naar de elf mooiste onbekende plekken van hun geboortegrond.

zomernummer

Cityhoppen

Zijn je vakantiedagen eigenlijk al op maar kun je echt niet tot volgend jaar wachten voor een portie Italië? Dan ga je een weekend cityhoppen! In drie dagen tijd bezoek Verona, Padua en Venetië.

zomernummer

Recepten

Een nieuwe editie van De Smaak vraagt uiteraard ook om een nieuwe lading recepten. Dit keer maken we je lekker met een voorproefje uit het gloednieuwe boek van Antonio Carluccio: Groente! Ook duiken we in de wereld van de osteria’s, met authentieke recepten uit de Italiaanse keuken.

zomernummer

Zomernummer De Smaak van Italië

Het zomernummer ligt op dinsdag 11 juli in de winkels en is vanaf nu te bestellen in onze webshop.

Kun je niet wachten?

Kijk dan vooral ook even tussen de reisartikelen op de website!