Ga terug
+ servings
Meloensalade met appel en walnoten

Meloensalade met sinaasappel en walnoot

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 1 meloen (ongeveer 1-1,5 kg) geschild, pitjes verwijderd en in partjes van 2 cm dik
  • 2 sinaasappels
  • 2 el munt klein en in stukjes
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • 1 hand walnoten grof gestampt in een vijzel
  • 1 tl citroenrasp schil
  • zout naar smaak
  • roze peperkorrels grofgestampt

Instructies

  • Leg de partjes meloen op een grote schaal of aparte borden. Snijd op een plank met een scherp mes de schil en het witte vlies van beide sinaasappels. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en laat ze op de meloen vallen.
  • Verdeel de overige ingrediënten over de meloen en sinaasappel en serveer.
4.43 van 7 stemmen
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: