Ga terug
+ servings
Salade van radicchio

Salade van radicchio, roodlof en venkel

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 2 kroppen radicchio de blaadjes losgescheurd over de lengte in repen
  • 2 venkels in flinterdunne plakjes
  • 1⁄2 gele courgette in dunne plakken
  • 1 watermeloenradijs of 6 radijsjes, in dunne plakken
  • 10 sable-druiven gehalveerd
  • 1,5 el olijfolie extra vergine
  • 1⁄2 citroen het sap
  • 30 gr pistachenoten grof gemalen in een vijzel
  • zout en peper

Instructies

  • Meng in een grote schaal met je handen de radicchio, roodlof, venkel, courgette, watermeloenradijs of radijs en de druiven met de olijfolie en het citroensap.
  • Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de pistachenoten.
4.34 van 3 stemmen
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: