Ga terug
+ servings
Gnocchi met truffel boter

Gnocchi met truffelboter

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gr gnocchi
  • 120 gr ongezouten boter
  • 60 gr zwarte of witte truffel geschaafd of fijn geraspt (of een mengsel van beide); houd wat apart om te serveren
  • zout naar smaak
  • Parmezaanse kaas om te serveren

Instructies

  • Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Terwijl de gnocchi koken, maak je de saus.
  • Smelt de boter in een grote koekenpan. Voeg de truffel toe en roer om te combineren, voeg dan zout naar smaak toe.
  • Haal de pan van het vuur en laat de truffel in de boter trekken.
  • Voeg de gekookte gnocchi toe aan de truffelboter en roer tot ze volledig bedekt zijn.
  • Serveer meteen en bestrooi het gerecht met de extra truffelkrullen en versgeraspte Parmezaanse kaas.
4.50 van 2 stemmen
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: