Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Brood en pecorino
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Totale tijd:
20
minuten
minuten
Servings:
4
personen
Ingrediënten
olijfolie
extra vergine
12
sneetjes
brood
(1-2 dagen oud)
240
gr
pecorinokaas
zacht
witte wijn
zoals vernaccia
truffelboter
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 cocottes of kleine ovenschaaltjes in met olijfolie.
Snijd het brood in 12 sneetjes van ongeveer 1 cm dik, zodat ze perfect in de cocottes passen. Snijd de kaas in 12 plakjes van ongeveer 5 mm dik.
Stapel afwisselend een laag brood en een laag kaas in de cocottes, beginnend met brood en eindigend met kaas.
Besprenkel elke laag met een beetje witte wijn. Voeg tot slot een theelepel truffelboter toe.
Bak 15 minuten in de oven en serveer direct.
Nog geen stem
Pin recept
Recept afdrukken