Ga terug
+ servings
Crostini met boter en ansjovis

Crostini met ansjovis en mozzarella

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

  • 1 stokbrood gesneden in plakken van 1 cm
  • olijfolie om in te smeren
  • roomboter ongezouten
  • 12 ansjovisfilets
  • buffelmozzarella vers en gesneden

Instructies

  • Bestrijk de sneetjes brood met een beetje olijfolie en leg ze in een grillpan. Gril op hoog vuur tot er strepen verschijnen, keer dan om en bak de andere kant.
  • Zorg ervoor dat het brood niet verbrandt. Je kunt het brood al enkele uren van tevoren grillen of vlak voor het opdienen.
  • De crostini moeten wel op kamertemperatuur worden geserveerd, zodat de boter niet smelt.
  • Smeer vervolgens een dikke laag boter op het gegrilde brood, bedek met een vers plakje mozzarella en een ansjovisfilet en serveer direct.
4 van 3 stemmen
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: