Ga terug
+ servings
Gehaktballetjes in tomatensaus met mozzarella

Gehaktballetjes in tomatensaus

Voorbereidingstijd: 25 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Totale tijd: 50 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 75 gr zwarte olijven zonder pit
  • 500 gr rundergehakt
  • zout en peper
  • 700 gr gekruide passata fles
  • 2 bollen mozzarella van elk 125 gr
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 400 gr spaghetti

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 200 °C. Hak de olijven fijn. Meng het gehakt met de olijven en zout en peper.
  • Rol met vochtige handen ongeveer 20 balletjes van het gehakt. Schenk de passata op de bakplaat.
  • Leg de gehaktballetjes in de tomatensaus. Breek de mozzarella in stukjes en leg op en tussen de gehaktballetjes. Bestrooi met de oregano.
  • Bak de gehaktballetjes in de voorverwarmde oven in ongeveer 25 minuten bruin en gaar. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Bestrooi de gehaktballetjes uit de oven met de rucola en serveer met de spaghetti.
4.41 van 5 stemmen
Pin recept Recept afdrukken

Recept uit kookboek: