Terug naar overzicht
Villa op het platteland bij Rome van bovenaf
Villa op het platteland dicht bij Rome
Villa op het platteland slaapkamer
Villa op het platteland zwembad
Villa op het platteland badkamer
Villa op het platteland zitkamer
Villa op het platteland buiten
Villa op het platteland bij Rome van bovenaf
Villa op het platteland dicht bij Rome
Villa op het platteland slaapkamer
Villa op het platteland zwembad
Villa op het platteland badkamer
Villa op het platteland zitkamer
Villa op het platteland buiten

Villa ‘Nocciolina’, nabij Rome met zwembad

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

‘Nocciolina’ is een ruime villa op het platteland dichtbij Rome met zwembad en heeft het beste van modern Italiaans design.

Een charmante plek om te verblijven, omgeven door glooiende heuvels en olijfboomgaarden en toch dicht bij Rome. Een privé villa voor 2 personen (max + baby bedje(s)) met veel ruimte, een privé zwembad en drie eettafels om uit te kiezen. De villa is gebouwd in een traditionele stijl met cottovloeren en hoge plafonds met houten balken.

De moderne styling past comfortabel in de eeuwenoude omgeving en gasten zullen urenlang naar het uitzicht staren vanaf het zwembad of vanaf een van de ligstoelen. Eten speelt een hoofdrol in dit deel van Italië en gasten worden uitgenodigd om uit de moestuin te plukken en binnen of op de barbecue te koken. Anders heeft het gebied fantastische restaurants om uit te kiezen en Rome zelf is dichtbij genoeg om te gaan eten.

Over de eigenaren

Sinds eind jaren negentig hebben Rob Landeweerd en Jeroen Macco (beiden Nederlandse nationaliteit), een passie ontwikkeld voor Italië in al zijn betekenissen: lekker eten, mode, zijn bergen, heuvels en zeelandschappen, zijn kunst en cultuur en bovenal, geweldige vriendelijke mensen. Ze hebben het hele land doorgereisd van noord naar zuid en hebben hun thuis gevonden in het zogenaamde “groene hart”, Umbrië. Sinds 2007 runnen Rob en Jeroen hun eigen verhuur, beheer, bouw en verkoop bedrijf. Samen met hun team bieden zij hun gasten de best mogelijke vakantie ervaring.

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Nocciolina is een uitzonderlijk pand, vooral vanwege zijn grootte. Villa Noceta, een zustervilla voor zes personen met een eigen zwembad, ligt verscholen op hetzelfde landgoed, zodat beide villa’s volledige privacy hebben. De villa’s kunnen ook samen geboekt worden.

De grote dubbele slaapkamer op de begane grond heeft een traditionele cottovloer en een plafond met houten balken en cotto. Het heeft goed uitzicht door een groot dubbel raam en openslaande deuren naar het terras. Deze traditionele architectuur wordt gecombineerd met een strak, modern ontwerp, inclusief zwevende nachtkastjes en een leesstoel en voetenbankje.

De en-suite badkamer heeft een grote inloopdouche met matzwarte, hoogwaardige armaturen en fittingen die eenvoudig en chic zijn. Er is een aparte bijkeuken met een wasmachine en droger.

De woonkamer bestaat uit de keuken, de eetruimte en het woongedeelte, allemaal in een lichte kamer met een hoog plafond en openslaande deuren naar het terras. De traditionele architectuur gaat goed samen met de eigentijdse keuken in mat grijs die over de lengte van één muur loopt, met een paar hoge witte kasten aan de overkant.

De rest van de woonkamer heeft een tulpentafel met marmeren blad die plaats biedt aan vier personen en een woonkamer met een groene fluwelen bank ondersteund door een subtiel stukje prachtige muurkunst die respect betoont aan het prachtige landschap. Er is een tv en een staande lamp, zodat gasten gezellig kunnen zitten met een boek of scherm.

Omgeving

Het gebied rond de villa is perfect om te wandelen en fietsen en heeft een fantastisch uitzicht op de Monte Sorrate. De Cammino della Luce, een route van Assisi naar Rome, passeert vlakbij, terwijl rafters en kanovaarders Marmore, vlakbij Terni, kunnen bezoeken.

Villa op het platteland buiten

Villa ‘Nocciolina’, nabij Rome met zwembad

, 02046, Magliano Sabina, Lazio, Italië

Naar website