Terug naar overzicht
Pre-order zomernummer

Dit lees je in het nieuwe nummer van De Smaak

We reizen door de Laars en verzamelden meer dan 40 nieuwe adresjes en toptips! Van noord tot zuid en van populair tot onontdekt. In Ischia gingen we op zoek naar alle must-sees van het eiland, in Ligurië volgden we locals naar hun favoriete plekjes en voor ultieme rust reisden we af naar Sicilië, waar we verbleven bij een prachtig eco-retreat. En misschien nog wel het allerleukste: we gingen samen met Pien laat haar eten zien naar Florence waar ze de ultieme Florence food guide samengestelde.

Dit lees je in de nieuwe editie

De Florence food guide van Pien laat haar eten zien

We vroegen kookboekenschrijver Pien laat haar eten zien het beste van Florence to proeven voor de ultieme lijst met geweldige adressen. Van een traditionele lampredotto, tot de beste gelato van de stad en natuurlijk een uitgebreide Florentijnse lunch. Al Pien’s favoriete adresjes vind je in de Florence food guide. 

Florence food guide

Piccolo paradiso Ischia

Het vulkaaneiland Ischia is een klein paradijs voor de kust van Napels. Denk aan uitgestrekte stranden, groene (wijn)heuvels, thermale baden en brommende Apekarretjes. Wij bezochten het zonnige eiland en delen de must-sees.

Ischia

Op pad met locals in Ligurië

De Italiaanse Simon en Duitse Sandra werken verliefd op elkaar én op het eeuwenoud dorpje Montegrazie in Ligurië. Ze renoveerden er een ruïne tot een droomhuis en laten iedereen meegenieten van het Ligurische leven. Het stel neemt ons mee naar de leukste plekjes in de regio. 

Ligurië

Masseria Susafa op Sicilië

In deze editie reizen we naar het platteland van Sicilië. Tussen de schilderachtige graanheuvels prijkt daar Masseria Susafa op. Ooit een boerderij en nu een idyllisch eco-boetiekhotel. Dit is de plek waar je moet zijn als je compleet tot rust wil komen.

Susafa Sicilië

Si Mangia! Familierecepten uit Toscane

Chef0kok en foodstylist Mattia Risaliti groeide op in Toscane met een grote familie die genoot van samen eten. In Si Mangia (laten we eten) deelt Mattia het receptenboek van zijn familie met iedereen die van eten houdt. 

Si mangia recepten

Bestel de nieuwe editie

Bestel jouw exemplaar en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd >>