Loading

Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over De Smaak van Italië. Hier stellen we onze redactie graag aan je voor.

Tip de redactie
Heb je een vraag of een tip (een Italiaanse hotspot, idee voor een artikel, evenement etc.) voor de redactie? Die ontvangen we heel graag! Stuur een mail naar redactie@dsvmedia.nl.

DSV Media BV | Postbus 14651 | 1001 LD Amsterdam | Nederland
BTW nummer: NL811395960B01
KvK: 30165299
IBAN: NL 44 RABO 0140062025

Abonneeservice
Heb je een vraag over je abonnement? Neem dan contact op met onze abonneeservice via smaak@spabonneeservice.nl of bel 088-1102014.

Samenwerking, partnership? Welkom bij House of Italy!

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Onze activiteiten gaan veel verder dan ons magazine. Met schrijvers, journalisten, bloggers, fotografen en vormgevers maken we dagelijks de mooiste Italiaanse content voor alle type media; online, social media, magazines, boeken, campagnes, PR activaties en events; alle disciplines onder èèn dak. Kijk voor meer informatie op: houseofitalymedia.com of neem dan rechtstreeks contact op met Olav Hesselmans via o.hesselmans@dsvmedia.nl,  020-3208087.

Redactie

Marcel Molenbeek
Uitgever
m.molenbeek@dsvmedia.nl
Esther Sikkink
Hoofdredacteur
esther@uitgeeftak.nl
Olav Hesselmans
Sales
o.hesselmans@dsvmedia.nl
Inger van der Ree
Adjunct-hoofdredacteur
inger@dsvmedia.nl

Irene de Waal
Digital content manager
irene@dsvmedia.nl

Gastbloggers

Jeroen Peeters en Nicole van Wieringen
Deze Italiëliefhebbers runnen al jaren theezaak Teazone en luxe Bed & Breakfast Bouteaque in Maastricht. Het stel heeft een nieuwe droom en dat is een B&B in een echte Italiaanse Trullo. Voor ons bloggen ze over hun Pugliese avontuur in Yours Trulli.