Probeer deze heerlijke rigatoni met gehaktballetjes, geïnspireerd door de klassieke Italiaanse keuken.
Recepten
Hier is het klassieke recept voor Penne all’arrabbiata. Deze Romeinse pasta met pittige tomatensaus en…
Drie Ottolenghi-recepten uit zijn nieuwste boek 'Comfort' die je zeker wilt proberen: geurige citroenrijst, makkelijke…
Geniet van Ottolenghi's romige limabonen: perfect als bijgerecht of op zichzelf met feta of olijven.
Een kruidige Gin Sour met saffraan getrokken Liquore Strega, gecreëerd in Lecce. Een exotische twist…
Deze octopussalade is geïnspireerd op de korte kustlijn van Basilicata. Hier worden de octopussen uit…
Zo maak je zelf heerlijke Maritozzi, Italiaanse broodjes met romige vulling en bestrooid met pistachenoten!
Ontdek de authentieke Toscaanse keuken met chef-kok Mattia Risaliti. In 'Si Mangia' deelt hij familiegerechten…
Italiaanse custard die bestaat uit slechts enkele eenvoudige ingrediënten: eierdooiers, suiker en Marsala-wijn.
Heerlijk recept uit het kookboek Si Mangia, familierecepten uit Toscane. Tomaten met een knapperig laagje…
Een handvol ingrediënten, waaronder gefrituurde aubergine. Je geeft de pasta veel smaak met basilicum.
Maak kennis met het Mediterrane dieet en proef deze zeeduivelspiesen met basilicumpesto van Nora French,…
8x Italiaanse stuzzichini recepten voor een perfecte aperitivo, van arancini tot crostini met ansjovis.
Recept voor aubergineballetjes met Parmezaanse kaas en munt. Een heerlijk warm aperitiefhapje wat je zelf…
De Spritz-cocktail is een klassieke Italiaanse drank die perfect is voor de aperitivo. Drie Spritz-cocktailrecepten…