Zo maak je een verrassend en gezonde pistachesemifreddo gemaakt met mandarijn uit het kookboek van…
Recepten
Proef de rijke smaken van deze amandel-koffiecake met romige botercrème, een traditioneel recept uit Istria…
Geniet van heerlijke, krokante mosselen uit de oven, geïnspireerd door de Italiaanse invloeden van Istrië.…
Geniet van crêperolletjes met radicchio, geïnspireerd door de Italiaanse invloeden van Istrië. Een recept uit…
Dit is een van de meest iconische gerechten van Sardinië. Malloreddus (ribbelvormige pasta) met een…
Probeer deze heerlijke rigatoni met gehaktballetjes, geïnspireerd door de klassieke Italiaanse keuken.
Hier is het klassieke recept voor Penne all’arrabbiata. Deze Romeinse pasta met pittige tomatensaus en…
Drie Ottolenghi-recepten uit zijn nieuwste boek 'Comfort' die je zeker wilt proberen: geurige citroenrijst, makkelijke…
Geniet van Ottolenghi's romige limabonen: perfect als bijgerecht of op zichzelf met feta of olijven.
Een kruidige Gin Sour met saffraan getrokken Liquore Strega, gecreëerd in Lecce. Een exotische twist…
Deze octopussalade is geïnspireerd op de korte kustlijn van Basilicata. Hier worden de octopussen uit…
Zo maak je zelf heerlijke Maritozzi, Italiaanse broodjes met romige vulling en bestrooid met pistachenoten!
Ontdek de authentieke Toscaanse keuken met chef-kok Mattia Risaliti. In 'Si Mangia' deelt hij familiegerechten…
Italiaanse custard die bestaat uit slechts enkele eenvoudige ingrediënten: eierdooiers, suiker en Marsala-wijn.