Lekkere en makkelijke vegetarische maaltijd, deze pasta met bloemkool, pijnboompitten, krenten en saffraan. Dit recept…
Recepten
In de Big Mamma-restaurants in Londen, Parijs, Lille en Lyon bereiden jonge chefs Italiaanse gerechten waar de liefde…
De populaire klassieker krijgt een make-over. Boerenkool en twee verschillende kazen maken van een eenvoudige…
Denk aan alles wat je lekker vindt aan lasagne – goudbruine, borrelende bovenkant, knapperige randjes,…
Met Pasen eten wij Paasbrood. De Italianen hebben hun eigen variant, de colomba pasquale (paasduif).…
Dit is een heerlijke, stevige en altijd bevredigende combinatie: vlezige mosselen en aardse, romige peulvruchten…
‘Mijn schoonmoeder, Angela, heeft een ‘receptenboek’: een grote hardcover-agenda uit 1981 waarin ze recepten opschrijft…
Risotto maken is een kwestie van geduld, concentratie en vooral goede ingrediënten. Zoals deze romige…