Terug naar overzicht

Casa in Bocca al Lupo: mooie vakantie-appartementen in Piemonte

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Casa in Bocca al Lupo is een kleinschalig vakantiecomplex in de Noord-Italiaanse regio Piemonte, gevestigd in een authentieke boerderij in Clavesana.

In 2016 ontdekten Kees en Anja deze bijzondere plek, die ligt tussen de hazelnootbomen en wijngaarden. In de drie comfortabele appartementen is het heerlijk ontspannen en geniet je van het prachtige uitzicht.

We hebben gekozen voor kwaliteitsbedden, voor moderne keukens en vooral een strakke inrichting met behoud van authentieke elementen. Het is een uniek, kleinschalig vakantiecomplex geworden; als kenners van het gebied weten we inmiddels alles over en van de omgeving. Relaxen doe je bij het zwembad.

Over de eigenaren

Anja en Kees ontmoetten elkaar en – zoals dat gaat – vertel je elkaars dromen. Anja verzekerde Kees binnen een aantal jaar in een zonnig land te zullen wonen en Kees droomde ervan wijnboer te worden in Frankrijk. Als gulden middenweg kwamen zij op Piemonte uit, de Noord-Italiaanse provincie voor levensgenieters. Toen zij daar tijdens hun eerste vakantie van Asti naar Alba reden, was werd het stel direct verliefd op de fenomenale uitzichten op de Alpen en Maritieme Alpen. In combinatie met het Italiaanse leven vol lekker eten en ’s werelds beste wijnen werd alles nog perfecter.

Faciliteiten

  • Zwembad

Rust, natuur en een fraai zoutwaterzwembad rondom het huis.

Omgeving

Naast wereldberoemde wijnen als Barolo, Barbaresco en Barbera, de SLOW Food bakermat en vele lokale kazen, beklijft vooral de natuurschoon daar: de heuvels vol wijnranken met steeds weer indrukwekkende uitzichten op de Alpen. Inmiddels is de streek sinds juni 2014 geplaatst op de Unescowerelderfgoed lijst. Bovenal genieten wij van de contacten met de bewoners, levensgenieters pur sang en niet voor niets mogen wij al vele Piemontesers tot onze vriendenkring rekenen.

Casa in Bocca al Lupo: mooie vakantie-appartementen in Piemonte

SP126 , 12060, Villero, Piemonte, Italië

Naar website