Terug naar overzicht
Terras van hotel Poseidon
Terras van hotel Poseidon

Hotel Poseidon voor het hele gezin in het centrum van Positano

Informatie
Op de kaart

Hotel Poseidon is een familiehotel in een van de mooiste steden ter wereld, Positano, aan de Amalfikust.

In zijn 65-jarige bestaan ​​heeft Hotel Poseidon toeristen van over de hele wereld verwelkomd en gastvrijheid geboden, die passend is bij de traditie en sfeer in Positano.

Strategische locatie in het centrum van Positano

Het hotel is gelegen in het centrum van Positano, op een strategische positie die het mogelijk maakt om snel bij de belangrijkste bezienswaardigheden te komen, en tegelijkertijd hoog genoeg om te genieten van de mooiste uitzichten van de stad. Met de 24/7 receptie en persoonlijke conciërge, is Hotel Poseidon een uitstekende keuze voor een ontspannende vakantie.

Alle 50 kamers van Hotel Poseidon hebben een panoramisch uitzicht en zijn smaakvol ingericht. Het zwembad en de lounge behoren tot de iconische plekken van de stad, met prachtig uitzicht over Positano, de zee en de rest van de Amalfikust.

Cocktailbar en restaurant Il Tridente

Il Tridente, de cocktailbar annex restaurant op het panoramische terras van Hotel Poseidon, is een populaire bestemming onder toeristen en de lokale bevolking. Het menu verandert vaak en is gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten. iltridentepositano.com

Contact

Meer informatie of boeken Hotel Poseidon

Over de eigenaren

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Zwembad

Omgeving

Terras van hotel Poseidon

Hotel Poseidon voor het hele gezin in het centrum van Positano

Viale Pasitea 148, 84017, Positano, Campania, Italië

Naar website