Terug naar overzicht
Podere Cerale Toscane buiten
Podere Cerale in Toscane tuin
Podere Cerale Toscane kamer
Podere Cerale Toscane ligging
Podere Cerale Toscane uitzicht
Podere Cerale Toscane buiten
Podere Cerale in Toscane tuin
Podere Cerale Toscane kamer
Podere Cerale Toscane ligging
Podere Cerale Toscane uitzicht

Logeren in Toscane: Podere Cerale

Informatie
Op de kaart
Omgeving

Toscane met zijn karakteristieke landschap, zijn prachtige historische steden, de vele stranden, het heerlijke Italiaans eten en een altijd ontspannen sfeer met vriendelijke mensen, is de ultieme plek om een vakantie door te brengen. Met een verblijf op Podere Cerale ervaar je de sfeer die Toscane tot zo’n prachtige en heerlijke regio maken. De gastheren kunnen je er alles over vertellen.

Podere Cerale ligt in het heuvellandschap van de Colline Metallifere ten zuiden van Volterra. Een eeuwenoude boerenhoeve omringd door schitterende natuur. Er zijn vier sfeervolle kamers die eigenzinnig en persoonlijk zijn ingericht allemaal met prachtig uitzicht: het omringende heuvellandschap, of vergezichten van tientallen kilometers.

Door het heerlijke klimaat speelt het leven zich vooral buiten af. Ontbijten op een prettig plekje rond het huis, of ’s avonds bij een Toscaanse zonsondergang in goed gezelschap genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Wil je meer sfeer proeven? Kom logeren op Podere Cerale.

Over de eigenaren

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Omgeving

Vanaf Podere Cerale kun je een bezoek brengen aan de steden Volterra, San Gimignano, Siena, en Massa Marittima. Massa Marittima is een klein, oud stadje met een prachtig plein, sfeervolle winkels en goede restaurants. Erg leuk is de jaarlijkse opera in augustus. Ook de idyllische dorpjes Bolgheri, Querceto en Suvereto moet je niet vergeten. Deze zijn goed te combineren met een ritje naar het strand door het steeds weer karakteristieke en afwisselende Toscaanse landschap. Of blijf op Podere Cerale om een wandeling in de omgeving te maken of een dag niets te doen met een goed boek.

Podere Cerale Toscane uitzicht

Logeren in Toscane: Podere Cerale

, 56044, Montecerboli, Toscana, Italië

Tel: 0039 346 9461 447

E-mail: info@poderecerale.com

Naar website