Terug naar overzicht
The First Luxery Manarola
The First Luxery uitzicht
Il Sogno di Manarola by The First slaapkamer
Cinque Terre bezoeken
The First Luxery Manarola
The First Luxery uitzicht
Il Sogno di Manarola by The First slaapkamer
Cinque Terre bezoeken

Om lekker weg te dromen: The First Luxery Manarola

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Je kunt heerlijk wandelen rondom Manarola en als je na al het wandelen even helemaal wilt bijkomen? Dan is The First Luxery een aanrader, met super-de-luxe kamers en appartementen verspreid over de Cinque Terre. Het historische gebouw ligt in het hoogste deel van het dorp, tussen de kliffen en de glinstering van de zee. Dit heerlijke verblijf scoort punten op de perfecte ligging, heeft brandschone kamers en een razend populair ontbijt.

Over de eigenaren

Faciliteiten

The First Luxery ligt in Manarola, op 2 km van het strand van Riomaggiore en heeft een prachtig terras en uitzicht. Dit heerlijke verblijf heeft een hot tub. De kamers hebben roomservice en gratis wifi, airconditioning, bureau, koffiezetapparaat, minibar en kluisje. Een aantal kamers hebben een balkon.

Omgeving

In Manarola is een haventje en rondom het dorp lopen paden met prachtige uitkijkpunten. Het hart van Manarola is het Piazza Papa Innocenzo IV, met een klokkentoren uit de veertiende eeuw.
Tip van local en voorzitter van het consortium Inmanarola Gianni Capellini: ‘Maak een wandeling door het doolhof van smalle straatjes en trappen naar het kleine panoramische terras genaamd Arpaio, vanaf hier kijk je uit over de kust van de Cinque Terre, van Punta Mesco tot de Via dell’Amore.’ Wandelen rondom Manarola Een andere aanrader in Manarola is de ‘Viaee’ (‘paadje’ in het lokale dialect). Deze leidt vanaf het kerkplein door de steile wijngaarden naar een heuvel boven het dorp, genaamd ‘Anfiteatro dei Giganti’. Halverwege stuit je op een stenen trap die je meeneemt naar het Santuario della Madonna della Salute in Volastra. Loop hier even door, je komt dan uit bij de kleine haven van Palaedo, met fantastisch uitzicht op Corniglia, het dorp even verderop. Vanaf Palaedo leidt een wandelpad naar Punta Bonfiglio, een van de mooiste uitkijkpunten van de Cinque Terre. Om het volgende dorp, Corniglia, te bereiken volg je weer het Sentiero Azzurro; vanaf Manarola ben je er in ongeveer een uur. Meer tips kun je vinden in deze editie!

Cinque Terre bezoeken

Om lekker weg te dromen: The First Luxery Manarola

Via Aldo Rollandi 175, 19017, Manarola, Liguria, Italië

Naar website