Terug naar overzicht
Casa San Carlo vakantiehuis Umbrië
Casa San Carlo vakantiehuis Umbrië terras
Casa San Carlo vakantiehuis Umbrië
Casa San Carlo vakantiehuis Umbrië terras

Casa San Carlo tussen Umbrië met Toscane

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart

Casa San Carlo – pal op de grens van Umbrië met Toscane – is een prachtig vakantiehuis van 650 m2 met een adembenemend uitzicht en een heerlijk groot zwembad.

Het huis is opgedeeld in 7 appartementen en al 15 jaar genieten talloze gasten – jong en oud – van deze bijzonder sfeervolle en gastvrije plek. De appartementen zijn volledig ingericht voor individueel gebruik, maar dankzij de ruime gemeenschappelijke woonkamer en het grote (deels overdekte) terras is Casa San Carlo ook ideaal als groepsaccommodatie.

De eigenaren organiseren met veel plezier en ervaring voor elk wat wils. Zo plannen zij van A tot Z jouw romantische, intieme bruiloft, kun je genieten van leerzame Wijn-Spijs Weekends en wijnproeverijen (de eigenaar is sommelier!) én kun je meedoen met jaarlijkse ‘Special Events’ zoals een unieke Masterclass Portretfotografie en een yogaweek. Tijdens het zomerseizoen kunnen alle gasten aanschuiven bij gezellige diner- en pizza-avonden (met apart kindermenu) en er is een ‘honesty bar’ met goede lokale wijnen.

Over de eigenaren

Begin 2008 emigreerden Torben en Klaartje Heerze-te Winkel met hun 5 maanden oude dochtertje van de Nederlandse Randstad naar Monteleone d’Orvieto in Umbrië en creëerden in Casa San Carlo voor talloze (terugkerende) gasten een bijzonder ‘Thuis in Italië’.

Hun oprechte en tomeloze gastvrijheid zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van al het moois wat hun centraal gelegen plek te bieden heeft. Natuur, cultuur, heerlijk eten & drinken… en dat allemaal in een prettige, ongedwongen familiesfeer!

Hun 2 dochters zijn inmiddels 13 en 16 jaar oud, als gezin wonen ze op loopafstand van Casa San Carlo, maar ze staan altijd voor hun gasten klaar met allerhande persoonlijke tips. Via hun webshop casasancarlo.shop exporteren ze bovendien hun eigen extra vergine olijfolie en honderden Umbrische kwaliteitswijnen. Zo kun je ook na je vakantie nog van Casa San Carlo blijven genieten!

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Omgeving

Casa San Carlo tussen Umbrië met Toscane

Vocabolo Perumpetto 1, 05017, , Umbria, Italië

E-mail: info@casasancarlo.com

Naar website