Yours Trulli: een echte Puglia belevenis in een trullo
Terug naar overzicht

Yours Trulli: een echte Puglia belevenis in een trullo

Accommodatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Dagdromen is heel makkelijk in deze sprookjesachtige omgeving. Jeroen en Nicole hebben veel tijd doorgebracht met het verkennen van dit betoverende gebied en delen graag hun bevindingen.

Puglia is een geweldige bestemming voor een zonnige rondreis, het gebied is enorm uitgestrekt en gevarieerd. Kies je favoriete strand uit, ontdek de Zuid- Italiaanse keuken, bezoek een van de mooie dorpen of bijzondere steden. Laat je verwennen en verrassen. Nicole & Jeroen zijn blij om te helpen je vakantie in Puglia echt speciaal te maken.

‘Onze casa vacanze is een geweldige plek voor koppels die actieve dagen willen combineren met rustige momenten. Het is een ontspannend toevluchtsoord en er zijn niet veel andere activiteiten dan het zwembad dus wellicht is ons concept voor gezinnen met kinderen wat minder geschikt.’

Over de eigenaren

Jeroen en Nicole komen uit Maastricht en hebben daar een luxe B&B. Voor ons bloggen ze over het avontuur van een B&B opstarten in Puglia. Leer Jeroen en Nicole beter kennen en bekijk hun blogs.

Faciliteiten

  • Wifi
  • Zwembad

Heerlijk zwembad!

Omgeving

We stellen u graag een paar plekken voor waarvan wij denken dat deze absoluut de moeite waard zijn te bezoeken tijdens uw verblijf in onze trullo. Denk aan Ostuni, Alberobello, Monopoli en Lecce.