Terug naar overzicht
yours trulli voorzijde
Yours Trulli Nicole en Jeroen
yours trulli
yours trulli voorzijde
Yours Trulli Nicole en Jeroen
yours trulli

Slapen in de trullo van Yours Trulli in Puglia

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Dagdromen is heel makkelijk in deze sprookjesachtige omgeving. Jeroen en Nicole hebben veel tijd doorgebracht met het verkennen van dit betoverende gebied en delen graag hun bevindingen.

Puglia is een geweldige bestemming voor een zonnige rondreis, het gebied is enorm uitgestrekt en gevarieerd. Kies je favoriete strand uit, ontdek de Zuid- Italiaanse keuken, bezoek een van de mooie dorpen of bijzondere steden. Laat je verwennen en verrassen. Nicole & Jeroen zijn blij om te helpen je vakantie in Puglia echt speciaal te maken.

‘Onze casa vacanze is een geweldige plek voor koppels die actieve dagen willen combineren met rustige momenten. Het is een ontspannen toevluchtsoord met zwembad.’

Over de eigenaren

Jeroen en Nicole komen uit Maastricht en hadden daar een luxe B&B. Voor De Smaak van Italië schreven ze vele blogs over hun leven in Puglia en alle perikelen rond het opstarten van een B&B. Op deze pagina kun je alvast een kamer boeken in hun B&B Yours Trulli. Wil je meer weten hoe hun B&B tot stand is gekomen lees en leef dan mee en lees hier al hun verhalen en belevenissen >>

Faciliteiten

  Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. Voor extra gemak kan de accommodatie handdoeken en beddengoed verstrekken tegen een toeslag. De bed & breakfast verzorgt dagelijks een ontbijtbuffet.
  Uw trulli beschikt over een hot tub en er is een terras.

  Omgeving

  We stellen u graag een paar plekken voor waarvan wij denken dat deze absoluut de moeite waard zijn te bezoeken tijdens uw verblijf in onze trullo. Denk aan Ostuni, Alberobello, Monopoli en Lecce.

  Slapen in de trullo van Yours Trulli in Puglia

  Strada la grotta 62, 74015, , Puglia, Italië

  Naar website