Terug naar overzicht
Toscane huis te koop
Toscane klein landgoed te koop
Toscane huis te koop
Toscane klein landgoed te koop

In Toscane klein gerestaureerd landgoed

Informatie
Op de kaart
Kenmerken
Omgeving

Verkocht
Klein gerestaureerd landgoed in de stille beboste heuvels net buiten kasteeldorpje Caprese Michelangelo in Toscane. Voorzien van 3 panden (1 toe aan restauratie), 6 slaapkamers, 5 badkamers en 1 ha land. € 625.000

Over de eigenaren

Kenmerken

Het bestaat uit een groep authentieke stenen huizen, waarvan er 2 volledig herbouwd zijn en 2 nog niet. Er is een comfortabel hoofdhuis (255 m2) met zitkamers, een keuken, 4 slaapkamers en 4 badkamers, een taverne en hobby ruimtes, prachtige terrassen, en een gastenhuisje (89 m2) met open zitkeuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer, en ook een mooi terras. Beide huizen bevinden zich in prima staat, met zonnepanelen op het dak, dubbele beglazing, CV, wifi, etc. Er is een grote tuin met fruitbomen en moestuin, ruimte zat voor een zwembad, en prachtig uitzicht! En dan is er een mooi groot boerenpand (427 m2) dat nog gerestaureerd moet worden, met de originele stallen op de begane grond en de woning van de boerenfamilie op de 2 etages erboven en een klein bijgebouwtje, waar men vroeger de was deed (11 m2). Een perfecte plek die nu al meteen bewoonbaar is, maar ook kan worden uitgebreid door het oude pand te restaureren en te gebruiken voor vakantiegangers, pelgrims, retreats, midden in de natuur!

Omgeving

Dit kleine landgoed ligt in de stille beboste heuvels net buiten het kasteeldorpje Caprese Michelangelo, de geboorteplaats van de wereldberoemde 15e eeuwse kunstenaar Michelangelo Buonarroti in de Zuid Toscaanse provincie Arezzo, niet ver van plaatsen zoals Anghiari, San Sepolcro, en Città di Castello in Umbrië, langs de Sint Franciscus pelgrimsroute van La Verna naar Assisi.

Toscane klein landgoed te koop

In Toscane klein gerestaureerd landgoed

, 52100, Arezzo, Toscane, Italië

Tel: +39 335220727

E-mail: lecasedidorrie@gmail.com

Naar website