Terug naar overzicht
Le Marche koophuis
Le Marche koophuis

Natuurstenen landhuis in Le Marche te koop

Informatie
Op de kaart
Faciliteiten
Omgeving

Verkocht
Gerenoveerd natuurstenen landhuis in uitstekende staat tussen San Lorenzo in Campo en Pergola. Beschikt over een panoramisch terras en een zwembad. Het terrein van ca 10.000 m² is omheind. € 395.000

Over de eigenaren

Faciliteiten

Het landhuis verkeert in uitstekende staat. Binnen is het als volgt ingedeeld: begane grond twee slaapkamers, twee badkamers (één ensuite) en een prachtige panoramische overdekt terras. Op de eerste verdieping een grote leefruimte met open keuken, woonkamer, badkamer en bijkeuken waar de cv-ketel staat. Het bijbehorend terrein is ongeveer 10.000 vierkante meter waarop zich een prachtig zwembad bevindt met automatische sluiting en nog een overdekt terras op een panoramische positie. Het terrein is omheind. Mogelijkheid tot uitbreiding met een project voor de bouw van een derde slaapkamer.

Omgeving

Diensten voor gezinnen: de scholen liggen op minder dan 5 km afstand, de eerste supermarkten liggen op minder dan 5 km afstand, het historische centrum ligt op minder dan 6 km en is gemakkelijk te bereiken via een gemeentelijke weg. De zee is in ongeveer 40 minuten te bereiken.

Le Marche koophuis

Natuurstenen landhuis in Le Marche te koop

, 61047, San Lorenzo in Campo, Marche, Italië

Tel: +39 0721 1702617

E-mail: info@intermedcasali.com

Naar website