Terug naar overzicht
Puglia te koop trullo
Puglia te koop villa
Puglia villa trullo te koop
Puglia te koop trullo
Puglia te koop villa
Puglia villa trullo te koop

Moderne villa met Trullo in Puglia te koop

Informatie
Over de eigenaren
Op de kaart
Kenmerken
Omgeving

In Puglia staat een direct bewoonbare villa met trullo op het platteland van de gemeente San Michele Salentino te koop. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een verwarmingsinstallatie, video-intercom en airco. Omringende perceel van ca. 12.000 m² met olijf- en fruit-bomen. € 370.000

Over de eigenaren

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 een van de toonaangevende Italiaanse makelaars voor de Nederlandstalige en internationale markt. Of het nu gaat om een huis kopen in italië of een eerste woning als u emigreert.

Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan ze in een groot deel van de Laars voor je klaar. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en regiomanagers op 13 plaatsen in Italië beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begeleiden ze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met services op het gebied van property management en bouwbegeleiding.

Kenmerken

De woning bestaat uit een woonkamer/keuken, drie slaapkamers (waarvan één met ensuite badkamer met ligbad), een badkamer met douche en opslagruimte. De trullo, welke toegankelijk is vanuit de villa, bestaat uit een kamer die als gastenkamer gebruikt zou kunnen worden. De woning is voorzien van een verwarmingsinstallatie (met LPG-radiatoren), een alarmsysteem, een video-intercom, dubbele beglazing met horren en een houtkachel. De woonkamer/keuken en de drie slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning.

Het omringende perceel van ongeveer 12.000 m² is beplant met olijfbomen en diverse fruitbomen. Er is een waterreservoir, een groot plein en een septic tanksysteem type IMHOFF. Er staat een originele trullo op het perceel welke gerestaureerd kan worden. Er bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen om de trullo te restaureren om er een gastenverblijf van te maken. Verder bestaat de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van 40 m².

Woonoppervlakte: 146 m²
Perceeloppervlakte: 12.127 m²
Status: goed
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Alarmsysteem
Airconditioning
Verwarmingsinstallatie

Omgeving

Het omringende perceel van ongeveer 12.000 m² is beplant met olijfbomen en diverse fruitbomen.

Puglia villa trullo te koop

Moderne villa met Trullo in Puglia te koop

, 72018, San Michele Salentino, Apulië, Italië

Naar website