Terug naar overzicht
Terras hotel Poseidon

Hotel Poseidon is een heerlijk familiehotel in hartje Positano

Hotel Poseidon is een familiehotel in een van de mooiste steden ter wereld, Positano, aan de Amalfikust.

In zijn 65-jarige bestaan ​​heeft Hotel Poseidon toeristen van over de hele wereld verwelkomd en gastvrijheid geboden, die passend is bij de traditie en sfeer in Positano.

Strategische locatie in het centrum van Positano

Het hotel is gelegen in het centrum van Positano, op een strategische positie die het mogelijk maakt om snel bij de belangrijkste bezienswaardigheden te komen, en tegelijkertijd hoog genoeg om te genieten van de mooiste uitzichten van de stad. Met de 24/7 receptie en persoonlijke conciërge, is Hotel Poseidon een uitstekende keuze voor een ontspannende vakantie.

Alle 50 kamers van Hotel Poseidon hebben een panoramisch uitzicht en zijn smaakvol ingericht. Het zwembad en de lounge behoren tot de iconische plekken van de stad, met prachtig uitzicht over Positano, de zee en de rest van de Amalfikust.

Cocktailbar en restaurant Il Tridente

Il Tridente, de cocktailbar annex restaurant op het panoramische terras van Hotel Poseidon, is een populaire bestemming onder toeristen en de lokale bevolking. Het menu verandert vaak en is gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten.

Beautycentrum L’Onda

Hotel Poseidon heeft zijn eigen wellness, L’Onda. Met 4 grote cabins, een Turks stoombad en een theesalon, biedt L’Onda een verscheidenheid aan diensten, waaronder massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen, evenals esthetische behandelingen en make-up advies.

Unieke ervaringen

Alle gasten die in de accommodatie verblijven, kunnen een originele VW-kever uit 1971 boeken en daarmee volledig gratis langs de kust toeren.

Ook heeft het hotel ‘werken vanuit het hotel’-arrangementen.

Bekijk voor meer informatie of reserveren op onze site. Kijk hier verder: informatie over hotel Poseidon >> 

BEKIJK OOK: