Zomer in Italië: dit lees je in het nieuwe magazine + gratis B&B-gids
Terug naar overzicht

Zomer in Italië: dit lees je in het nieuwe magazine + gratis B&B-gids

We mogen weer naar Italië, eindelijk! We hebben de nieuwste adressen, leukste dorpjes en tips voor een heerlijke zomervakantie in het nieuwe magazine verzameld. Bovendien zit er een gratis gidsje bij met de mooiste B&B’s en charme-adressen! Bekijk het voorproefje.

Blader door het nieuwe magazine:

Toeren langs het Gardameer: deze 5 bestemmingen wil je zien

Het Gardameer staat bekend om de vele fijne campingplaatsen, pal aan het turkooizen water en met een uitzicht waar je u tegen zegt. Maar de glamoureuze resorts die deze plek een ander imago bezorgen, zijn bezig met een opmars. Wij duiken in de wereld van luxe (én rust) aan een van de schoonste meren van Italië.

Eilandhoppen op Sardinië

Wil je weg van de gebaande paden, je handdoek uitrollen op een spierwit strand en ’s avonds naar een fijn restaurantje wandelen, zonder dat je helemaal naar de Bahama’s vliegt? Daarvoor ben je op Sant’Antioco en Isola di San Pietro aan het juiste adres. Bovendien vind je op deze mooie (schier-)eilanden bij Sardinië een bijzondere mengelmoes van drie culturen.

Zomeragenda 2021: de leukste festivals, markten, evenementen

Wij zetten de leukste festivals, evenementen en markten voor deze zomer in Italië voor je op een rij.

Dit zijn de mooiste dorpjes van Midden-Italië

Zo’n 250 dorpjes in Italië mogen zich officieel de mooiste dorpjes van Italië, I borghi più belli d’Italia, noemen. Wij hebben vast 17 bezienswaardige dorpjes in Midden-Italië voor je geselecteerd.

Prachtig Palermo

Met historische verhalen, anekdotes en culturele tips brengt de Italiaanse journalist Alice Ida een ode aan de Siciliaanse hoofdstad.

Sergio Herman: ‘Ieder tripje naar Italië geeft mij nieuwe impulsen’

Wij spraken de sterrenchef en delen een paar heerlijke recepten uit zijn nieuwste kookboek, New Italian.

Trend: Negroni cocktail

Negroni is een van de meest iconische cocktails van Italië. Het klassieke recept bestaat uit gin, vermout en Campari, maar inmiddels is de Negroni met verschillende ingrediënten een huwelijk aangegaan. Wij delen de lekkerste varianten!

Gratis extra: gids met B&B en charme-adressen!

Wat is er, zeker na een jaar waarin reizen even helemaal onmogelijk was, leuker dan onze favoriete adresjes met jou te delen? Heb je zin om te gaan koken in de heuvels bij Bologna, je alleen op de wereld te wanen op een Eolisch eiland of helemaal tot rust te komen bij een ongedwongen B&B in Le Marche? Met dit boekje ben je in een paar minuten op de hoogte van de mooiste adressen van dit moment. Laat die zorgeloze zomer maar beginnen!

Bestel het nieuwe magazine inclusief gratis B&B-gids

Bestel jouw exemplaar mét de gratis B&B-gids in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN

Fotografie: Sofie Delauw, Living Inside