Terug naar overzicht
wonen werken italie

Wonen en werken in Italië, dit lees je in de nieuwe Smaak

Nog even genieten van Italië. In het nieuwe magazine hebben we de beste tips voor deze nazomer, plus een uitgebreide special over wonen en werken in Italië. Bekijk een voorproefje van het nieuwe magazine.

Special wonen & werken in Italië

Op vakantie in Italië is het leven prachtig: de zon schijnt, het eten smaakt goed en de natuur is schitterend. Het grote minpunt van zo’n tripje naar de Laars? Op een gegeven moment moet je ook weer naar huis. Speciaal voor iedereen die droomt van wonen en leven in Italië hebben we een special samengesteld met praktische tips en interviews.

Riviera di Ulisse: de knapste kustlijn van Lazio

Ondanks dat Lazio een lange kustlijn heeft, is het niet de meest populaire regio voor een vakantie aan zee. Toch heeft Lazio wel degelijk kuststroken die adembenemend mooi zijn. De Riviera di Ulisse in het zuiden bijvoorbeeld.

Van Prato naar Pistoia… op de fiets

Net snel genoeg om veel te zien; net langzaam genoeg om te genieten van wat je onderweg tegenkomt. Fietsen door Italië is misschien wel dé manier om het land te beleven, zo ontdekken steeds meer mensen. Het Toscaanse architectenduo Alessandro en Sabrina fietst graag over de beroemde heuvels van hun regio.

Lago d’Orta in 48 uur

Locals noemen het mystieke Lago d’Orta niet voor niets La Cenerentola; Assepoester. Verblijf er zéker 48 uur, al dan niet op doorreis. Wij hebben onze beste tips voor je verzameld.

De 18 mooiste dorpjes van Zuid-Italië

Zo’n 300 dorpjes in Italië mogen zich officieel de mooiste dorpjes van Italië, I borghi più belli d’Italia, noemen. Wij hebben vast 18 bezienswaardige dorpjes in Zuid-Italië en op de eilanden Sicilië en Sardinië voor je geselecteerd.

Genua: shoppen in deze historische stad

In botteghe storiche, historische winkels en ateliers, beoefenen Genuese familie’s al eeuwen bijzondere ambachten. Wij bezochten de mooiste!

Lekkere pasta en dolci

Natuurlijk hebben we Italiaanse recepten voor je in petto, van de ultieme pastarecepten tot lekkere taarten.

Bestel jouw exemplaar

Bestel jouw exemplaar inclusief werken & wonen-special in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

 

Of koop het magazine in de (grotere) supermarkt of winkel. Bekijk de verkooppunten.

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN

 

Fotografie: Sofie Delauw, Living Inside