Terug naar overzicht
boomhut italie monferrato

7x slapen in een boomhut in Italië

Slapen in een boomhut die rechtstreeks uit een Disney-film lijkt te komen, dat willen we allemaal wel een keer. Zeker kinderen vinden dat een mooi avontuur. Wij speurden op Airbnb naar de leukste boomhutten in Italië en selecteerden deze zeven bijzondere verblijven.
1. Voor natuurliefhebbers Voor als je er even helemaal tussenuit wilt. Met dit uitzicht wakker worden, lekker wandelen en fietsen, daarna een duik in het zwembad. Bekijk de vakantiewoning.
2.Voor de snelle beslissers Slechts 1,5 km van het centrum van Rome (met de metro) staat deze boomhut voor max 5 personen, mét zwembad. Overigens vlakbij Sud Pontino, de favoriete vakantiekust van de Romeinen. Bekijk deze boomhut.
3. Voor de knusse types Dit bijzondere verblijf staat onder de categorie ‘boomhut’, maar het is meer een nestje waarin je slaapt. Een schuilplaats in druppelvorm die zacht op en neer deint. Bekijk dit vakantieverblijf.
4. Voor de lovebirds ‘Niet voor kinderen’ staat er bij de beschrijving*, dus een ideaal huisje voor een romantisch tripje voor twee. Het ligt tussen Turijn en Genua. Bekijk dit vakantiehuisje.
5. Voor de luxe types Op het terrein van een agriturismo staat deze gloednieuwe boomhut die van alle gemakken is voorzien (jacuzzi, badjas, espresso machine). O ja, je mag gebruik maken van de faciliteiten op het terrein: tuin, spa, zwembad, villa. Bekijk de accomodatie.
6. Voor de stoere types Deze avontuurlijke slaapplek is niet voor iedereen weggelegd. Het woordje ‘hut’ laten we weg, want hier slaap je open en bloot in een hangmat aan de boom. Laat je inner Tarzan of Jane maar los. Bekijk dit vakantieverblijf.
7. Voor designliefhebbers Dit glazen huis in het hart van de Monferrato (UNESCO-erfgoed) is natuurlijk fan-tas-tisch. Prachtig 360-graden uitzicht en dito inrichting. Bekijk deze woning tussen de bomen.
* de vermelding ‘niet voor kinderen’ staat bij meerdere verblijven, check svp de huisregels van de vakantiewoning.

Bron en beeld: airbnb.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.